Albanci žele Brenin film

Albanci žele Brenin film

Dokumentarac Lepe Brene „Godine Slatkog grijeha“ privukao je pažnju cijelog regiona, pa tako i susjedne zemlje žele da otkupe prava na emitovanje filma.

Nakon što su u Srbiji prikazana sva tri dijela dokumentarca, u kome se govori o počecima karijere folk zvijezde, njenoj ljubavi s Bobom Živojinovićem, filmu „Hajde da se volimo“ i karijeri Slatkog grijeha, komšijske zemlje zainteresovale su se za film.

“Lepa Brena je dobila nekoliko ponuda za ovaj film. Svi u regionu su oduševljeni, naročito kada su vidjeli da je emitovanjem u Srbiji napravila opštu pometnju. Zasad su svoje ponude iznijeli Makedonci, Bugari, Slovenci, pa čak i Albanci. Gazdarica „Granda“ je oduševljena što je film dobro prošao i što su i ostale zemlje regiona, gdje je zajedno sa Slatkim grijehom nastupala, poželjele da svojim građanima prikažu dokumentarac”, kaže izvor Kurira..

Brena je i na promociji filma istakla koliko je za nju ovaj projekat bio važan i da je time željela da se zahvali saradnicima koji su bili uz nju.

“Željela sam da prikažem našoj javnosti i svima onima koji su zaboravili kako je to bilo u periodu između 1982. i 1991, kada smo radili sa Slatkim grijehom po dva koncerta dnevno, kada smo uspjeli da snimimo četiri filma i da učestvujemo u nekoliko serija. Kako je to bilo raditi sa najvećim mogućim glumcima koji su bili živi u to vrijeme. Kako je to bilo izdržati sa 20, 30 ili 50 muškaraca koji su sa vama u autobusu deset godina, putujemo zajedno, družimo se, oni su bili moja porodica”, rekla je pjevačica tada.


Izvor: Kurir