Amal rasplakala Džordža Klunija (Video)

Amal rasplakala Džordža Klunija (Video)

Na dodeli nagrada za životno delo u Los Aneđelesu, Džordž Kluni je dobio priznanje struke, ali i svoje supruge Amal koja ga je dirljivim govorom i komplimentima dovela do suza.

Na 46. dodeli ove nagrade koju je dobio Kluni, dobio je i posebno priznanje svoje supruge koja retko govori u javnosti. Nakon što ga je strastveno poljubila, izašla je na pozornicu i počastila ga brojnim komplimentima.

Džordž Kluni dobija Nagradu za životno delo

„On je džentlmen u svakom smislu te reči, a takvi su muškarci danas zaista retki. Svako ko ga poznaje, čak i oni koji se ne slažu s njim, reći će vam da nije zaboravio manire“, rekla je Amal.

Nakon što je pohvalila njegovu skromnost, otkrila je publici da je svog supruga upoznala kad se već „pomirila s tim da će ostati usedelica“.

„Na početku naše veze skrivali smo se u mom stanu u Londonu i vrlo brzo sam shvatila da, bez obzira na to što se dogodilo, nikad više neću poželeti biti ni s kim drugim. Nisam mogla zaspati bez njega, a kad bih čitala njegove poruke ili pisma koja mi je ostavljao u torbici, na licu bi mi se pojavio zaljubljeni smešak“, rekla je Amal.

Kako je dodala, ništa se nije promenilo ni pet godina kasnije.

„On je osoba kojoj se neizmerno divim i zbog čijeg se osmeha rastopim. Ljubavi, s tobom sam pronašla veliku ljubav za koju sam se uvek nadala da postoji. Videti te sa našom decom, Elom i Alexanderom, moja je najveća životna radost“, rekla je Amal.

Klunija su toliko savladali osećaji da je zaplakao pred svima, prenose mediji.

VIDEO:


Izvor: američki mediji