Andriji Miloševiću zbog posla narušeno zdravlje

Andriji Miloševiću zbog posla narušeno zdravlje

Crnogorski glumac Andrija Milošević, požalio se kako mu je narušeno zdravlje jer mnogo i naporno radi. On priznaje da se zbog upale sinusa “izobličio”. Za trenutnu situaciju krivi sebe jer se ne posvećuje dovoljno svom psiho-fizičkom stanju.

“Moj najveći porok je posao. Ja se najviše tu dajem. Znam da bi trebalo manje da radim i više da uživam. Tek sada sam shvatio da treba da kreiram sebi život tako da što više vremena provedem da sebi ugodim. Baviću se više sportom, zdravije ću živeti i treba mi malo više slobodnijeg vremena. Mislim da čovjek treba da proživi život uz neke bliske ljude i da ne juri stalno za nečim. Shvatio sam da ponekad treba tražiti sreću i u onome što imam pored sebe”, kaže Andrija.

Na ovako veliku promjenu odlučio se najpre zbog toga kako bi više ugodio sebi.

“Ja svoj posao volim, radim ga od 16. godine. Meni je posao ušao u krv. Posljednje tri godine maltene nisam imao slobodan dan. Sve sam izdržao, ali to nije dobro, košta. Treba nekad čovjek da nauči da uživa u nekim uspjesima i u odborima. Sada se baziram da napravim neki balans u životu, vrijeme je”, iskren je glumac.

U pravljenju balansa pomaže mu i vjerenica, koleginica Aleksandra Tomić. Ipak, kaže da još ne zna kada će vezu ozvaničiti pred oltarom.

“Normalno je kod nas da te roditelji i prijatelji i svi okolo i svi živi pitaju za svadbu. Mene svi živi pitaju, ali ja ne mogu da dam tačan odgovor”, navodi Andrija.


Izvor: Blic.rs