Balkan - Elitna prostitucija - Starlete se iz rijalitija sele u policijsku stanicu


Balkan - Elitna prostitucija - Starlete se iz rijalitija sele u policijsku stanicu

Šapčanin Mihailo Maksimović, osuđivani makro, uhapšen je ponovo prije nekoliko dana na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, i kod njega su pronađeni spiskovi djevojaka koje su radile za njega. Njegovo ime se posljednjih dana često pominje i u rijalitiju “Zadruga” i nekoliko učesnica međusobno se optužuju da rade za Maksimovića, te će najvjerovatnije one biti izvedene iz rijalitija kako bi bile saslušane u policiji zbog ovih navoda.

Kod Maksimovića su prilikom hapšenja pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim djevojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge, a s obzirom na to da su zadrugarke posljednjih dana u rijalitiju pominjale upravo Mihailovo ime, policija će najvjerovatnije zbog ovog slučaja izvesti iz rijalitija Sanju Stanković, Anu Korać i Minu Vrbaški i privesti ih na saslušanje, piše Informer.

Učesnice ovog rijalitija više puta su jedna drugu optuživale za prostituciju, a najžešća svađa dogodila se kada su Sanja Stanković i Stanija Dobrojević pomenule upravo njegovo ime.

– Sanja je privođena zbog prostitucije. Znam imena i tek ću da govorim. Vjerujem tim ljudima. Sanja, da li si privođena za prostituciju? Pljujte, polivajte koliko hoćete, prostitutka si, pa si prostitutka, pozdravio te Mihailo, to je istina. Mali je Beograd – vikala je Stanija obraćajući se učesnici rijalitija Sanji Stanković.

Nakon toga je Stankovićevoj djevojci Jovani Tomić rekla:

“Djevojka ti je prostitutka i je*e se za pare, a ti si joj paravan”.


Izvor: Blic