Balkan na političkoj vjetrometini: Jedan balkanski diktator je pao, koji je sledeći? (Foto/Video)


Balkan na političkoj vjetrometini: Jedan balkanski diktator je pao, koji je sledeći? (Foto/Video)

POBJEDA – Milatović sa 62% oduvao Mila Đukanovića, nadam se da je prelazno!

Jakov Milatović pobijedio je ubjedljivo Mila Đukanovića u drugom krugu predsjedničkih izbora i osvojio oko 62% glasova, i ubjedljivo pobijedio Mila Đukanovića koji napokon, posle 34 godine, odlazi sa vlasti. Nadam se da je prelazno, i da će pozitivni vjetrovi, nove mlade snage i politike, iz Crne Gore da se preliju kod nas i donijeti promjene u politici i društvu.

Upravo su u 21:30 proglasili pobjedu Jakova Milatovića u njegovom Izbornom štabu, a očekuje se da se Jakov obrati javnosti u 22:30, a njegovo obraćanje možete pratiti uživo na kanalu i blogu nebojšavukanović.info. https://www.youtube.com/live/nzbFRfObt9Y?feature=share

 

Ponosan sam na činjenicu da sam i večeras, kao i 30-og avgusta 2020. godine kad su DPS i Milo Đukanović prvi put poraženi na izborima, bio jedini političar i poslanik iz regiona u izbornom štabu pobjednika, a dragi mi je da sam od početka, od same kandidature, podržavao Jakova Milatovića.

Večeras sam se iz Izbornog štaba Jakova Milatovića uključio uživo u program više medija, između ostalog i N1 televizije za studio u Sarajevu i Beogradu, i komentarisao izbore i značaj za region da dođu na scenu i dobiju priliku novi mladi ljudi i politike.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama Podgorice..

 

Obraćanje Jakova Milatovića nakon velike pobjede i slavlje

Čitava opozicija okupila se večeras u Izbornom štabu Pokreta Evropa sad na prvom predsjedničkom obraćanju Jakova Milatovića, sa koga su poslate jasne poruke. Jakov je ubjedljivo pobijedio Mila Đukanovića i skinuo ga sa vlasti posle 34 godine, dobivši u drugom krugu preko 60% glasova.

 

Narod izašao na ulice, slavi slobodu i pad Mila Đukanovića

Kao i 30-og avgusta 2020. godine, narod je masovno izašao na ulice da slavi slobodu, pobjedu i pad režima Mila Đukanovića. Zajedno su slavila braća, sa srpskim i crnogorskim zastavama, i već se može osjetiti da će poraz i pad režima Mila Đukanovića dovesti do istorijskog pomirenja, smirivanju nacionalnih tenzija i uklanjanja podjela, mržnje, laži i zla koje je sijao bivši režim kako bi lakše vladao.

Pogledajte slavlje naroda na ulicama Podgorice..

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/CGNEWS
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter