Banjaluka: Otvaraju se trgovine bijelom tehnikom, sanitarijima...

Banjaluka: Otvaraju se trgovine bijelom tehnikom, sanitarijima...

 Gradska uprava Banjaluka objavila je da se od sutra, 7. aprila, otvaraju trgovine bijelom tehnikom, vodovodnim i elektro materijalom i sanitarijima, keramike, boja i lakova, auto dijelovima, dijelovima poljoprivredne mašine, građevinskim materijalom, te drogerije.

„Poslovne djelatnosti kojima je prošle sedmice dozvoljen rad odlukom Republičkog štaba, mogu da rade i u Banjoj Luci, ali uz veoma striktna pravila u vezi držanja distance, dezinfekcije i svih ostalih mjera predostrožnosti. Svako kršenje ovih propisa biće najstrože sankcionisano“, navode iz Gradske uprave Banjaluka.

Dodaju da se od sutra, u radnom vremenu od 7.00 do 15.00 časova, omogućava rad sljedećim djelatnostima: trgovine bijelom tehnikom, vodovodnim i elektro materijalom i sanitarijima, keramike, boja i lakova, auto dijelovima, dijelovima za poljoprivredne mašine, građevinskim materijalom, te drogerijama.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da su u ovom gradu 194 lica zaražena virusom korona, da ih je 2.000 u kućnoj izolaciji, ali da je situacija pod kontrolom.

Izvor: capital.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks