Beckham prstom neće mrdnuti, a zaradiće 45 miliona eura


Beckham prstom neće mrdnuti, a zaradiće 45 miliona eura

Beckham, koji je u karijeri igrao za Manchester United, Real Madrid, Milan, PSG i LA Galaxy, već je krasio ambalažu iste igrice 1998. godine

Legendarni engleski nogometaš David Beckham potvrdio je da je potpisao trogodišnji ugovor s EA Sportsom i da će njegov lik biti prisutan u računarskoj igrici Fifa 21.

Beckham je na Instagramu napisao da je jako ponosan što se njegova slika nalazi i na pakiranju igrice, a istovremeno će i njegov lik biti među nogometnim ikonama u Fifinoj ekipi sljedeće tri godine.

Kako piše Daily Star, Beckham će dobiti čak 45 miliona eura za saradnju s EA Sportsom. Navodno je prvi iznos koji su mu ponudili bio oko 30 miliona eura, ali Beckham je prvu ponudu odbio.

Tako ispada kako će zaraditi ogroman novac, a da ništa nije radio. Pokazalo se još jednom kako je Beckham – čovjek brand. Hodajuća reklama.

Beckham, koji je u karijeri igrao za Manchester United, Real Madrid, Milan, PSG i LA Galaxy, već je krasio ambalažu iste igrice 1998. godine.

“Nakon 23 godine jako sam ponosan što sam ponovno na naslovnici i vraćam se na ‘travnjake’ kao nogometna ikona s nekim od mojih starih suigrača. Možda će moji sinovi sada pomisliti da sam ‘cool’ tata”, dodao je Beckham.

Izvori:fokus.ba