Bivši ministri optužuju jedan drugog za kriminal

Bivši ministri optužuju jedan drugog za kriminal

Otkud ti obraz da pišeš o optuženičkoj klupi kad si na njoj proveo čitav život od kako si postao punoljetan, a od toga jedan dio i u pritvoru, poručio je poslanik SDS u Parlamentu BiH i bivši ministar bezbjednosti, Dragan Mektić, odgovarajući na optužbe lidera SBB i takođe bivšeg ministra bezbjednosti BiH, Fahrudina Radončića.

Več dva dana traje verbali rat na Instagramu i Tviteru između dvojice bivših ministara bezbjednosti BiH, koji kao da se utrkuju ko će koga više da optuži za kriminalne radnje.

Radončić je Mektića prvo opružio da je samo njegov glas nedostajao da dobiju lokalne izbore na Predstavničkom domu, te da je za vrijeme svog mandata pokrao donirani novac. – Ono što vam projektovano i strateški podmeće vrhuška SDA, to Dragan Mektić operativno provodi. Ministar bezbjednosti koji je u mandatu pokrao donirani novac, pa mu se zbog toga sada sudi, poznati je megafon i servilni vazelinski igrač SDA – poručio je Radončić na svom Instagram profilu, a ubrzo dobio i komentar od prozvanog Mektića sa njegovog Tviter profila. – Poznato je da si u problemima i razumijem tvoju nervozu i strah, politički si potpuno propao, a slučaj “Keljmendi” još nije završen – poručio mu je Mektić.

– Gospodine Mektiću, završen je, i to pravnim debaklom tvojih poznatih političkih prijatelja i razbijanjem njihovih montiranih optužnica pred dva suda i s dvije pravosnažne presude u moju korist – stigao je odgovor od Radončića.

Radončić je Mektiću danas postavio nekoliko pitanja, te između ostalog pitao i „ko mu je naredio da prošle sedmice pobjegne s glasanja u Predstavničkom domu PS BiH“.

– Drugo, zašto ništa nisi odgovorio na to koliko imaš veze s tajnom kasom Osmana Mehmedagića Osmice i mom zahtjevu da se formira parlamentarna istražna komisija, koja će utvrditi ima li te tamo i uzročno-posljedične veze s tvojim političkim postupcima i ponašanjem. O poštenju i lopovluku u Ministarstvu sigurnosti BiH te neću ništa pitati, jer si već na optuženičkoj klupi pred Sudom BiH – napisao je Radončić na svom Instagram privilu.

Na sve optužbe Radončića, Mektić je poručio da je on za Radončića oličenje pštenja.

– Pokušavaš da glumiš žrtvu, a sve što si stekao u životu povezano je sa kriminalom. Ja sam za tebe oličenje poštenja – napisao je Mektić.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks