Blekber predstavio novi album

Blekber predstavio novi album

Američki umetnik, tekstopisac i producent Blekber predstavlja novi album „Sajberseks“ već godinama sarađuje sa mnogim muzičarima i stoji iza značajnog broja velikih hitova – pesma za koju je odgovoran, između ostalih, jeste čuvena "Boyfriend" koju izvodi Džastin Biber.

Blekber nastavlja svoju tradiciju muzičkih saradnji i sa izdanjem Sajberseks, na kom se mogu čuti i Tu čajnz, Tinaše, Hejo i Rik Ros.

Sajberseks se sastoji od 14 pesama prepunih inovativnih melodija, koje su nadasve savremene i prikladne muzičkim trendovima koji su dominirali listama u 2017. godini.

Album počinje eksplozivnom Gucci Linnen, na kojoj se javlja Tu čajnz, a Blekber repuje o luksuznim tendencijama koje trenutno definišu njegov život. Top Priority je ritmična RNB balada u kojoj Hejo spominje Mis Independent, devojku koja predstavlja svojevrsni lajtmotiv u njegovoj muzici.

Blekber ima svega 27 godina i već je veteran muzičke industrije. Ako je Sajberseks bilo kakav pokazatelj, jasno je da ga čeka duga i fascinantna karijera.


Izvor: RTS