Brčak -ogrebao- sto hiljada KM

Brčak -ogrebao- sto hiljada KM

Nevjerovatna sreća pogodila je ove sedmice jednog Brčaka koji je na grebalici Lutrije BiH “ogrebao”, ni manje ni više, nego 100. 000 KM.

Prema nezvaničnim podacima, srećna grebalica Lutrije BiH koja košta tri marke kupljena je u kiosku nedaleko od brčanske bolnice. Firma koja je vlasnik kioska odmah je reagovala nakon ovog dobitka, te od Lutrije BiH će zatražiti da se mjesto gdje je grebalica kupljena okarakteriše kao “srećni kiosk”.

Srećni dobitnik se javio u direkciju Lutrije BiH kako bi naplatio ovaj nevjerovatan novčani dobitak. 

Rekao je da je veliki ljubitelj klasičnih igara na sreću, a posebno izdvaja igru TV Bingo, koja mu je najomiljenija.

Kako je istakao, nerijetko okuša sreću i na srećkama iz ponude Lutrije BiH, koje su mu do sada donosile manje dobitke, ali posljednji dobitak od 100.000 KM na srećki će mu promijeniti život.

– Dobitak od 100.000 KM na srećki “Velika lova” me je šokirao i na prvi pogled nisam mogao da vjerujem da sam osvojio ovaj iznos. Odigrao sam sve tri igre na srećki, a druga igra mi je donijela ovaj veliki dobitak. Kada sam primjetio da u igri 2 u jednom redu imam zbir brojeva 10, u nastavku sam znao da me očekuje dobitak, ali nisam se nadao da ću osvojiti najveći dobitak koji me je zaista šokirao – kazao je dobitnik.

 

Izvor: Fokus.ba