Brena -prosi- na crnogorskom primorju

 Brena -prosi- na crnogorskom primorju

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović vrele avgustovske dane provode na crnogorskom primorju. Pozanati par je ručao u jednom poznatom restoranu na našem primorju, a zvijezda je od gazde lokala zatražila popust jer je VIP ličnost, piše Republika.

“Ja sam mislila da zvijezde imaju neki popust kod vas”, rekla je Brena nakon što je završila sa ručkom na koji je došla sa porodicom i prijateljima, i zatražila od konobara račun.

Radnika je Brenin gest zbunio te je pozvao gazdu restorana, priča izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje da je pjevačica dobila flašu skupocjenog vina od gazde jer su dogovorili kompenzaciju.

“Kada su zatražili račun, koji je bio nešto veći od 500 eura, Brena je pitala da li će dobiti popust zbog toga što je posjetila njihov restoran. Vlasnik restorana nije bio obavešten o tome da je zvijezda kod njega u restoranu, a kako voli Brenu i njenu muziku, odmah im je izašao u susret. Brzo su se dogovorili, pa je pjevačica promovisala mjesto na kojem je ručala putem društvenih mreža.

Brena je nedavno izjavila da voli da boravi u Crnoj Gori iako joj odmor ometaju paparaci.


Izvor: Republika