Britni Spirs: Nemam čega da se kajem, sve se dešava s razlogom (Video)


Britni Spirs: Nemam čega da se kajem, sve se dešava s razlogom (Video)

Rijetke su prilike kada Britni Spirs daje intervjue, ali i posljednje vrijeme za to ima povoda. Rasprodata turneja, novi parfem, izlet u svijet modelinga, samo su dio onoga čime se bavi pop pjevačica.

Po sopstvenom prizanju, princeza popa je stidljiva, a najprijatnije joj je na sceni jer, kako kaže, tamo kreira razne likove koji joj pomažu da podigne samopouzdanje.

Krajem prošle godine završila je četvorogodišnju rezidenciju “Piece of me” u Las Vegasu gdje je, u istom pozorištu, nastupila čak više od 250 puta.

Sada je vrijeme za njenu svjetsku turneju u okviru koje će obići više država u SAD i Evropi.

Spirsova ističe da živi povučeno i da misli na svoje obožavaoce.

“Samo želim da stvaram muziku za svoje fanove. Otvorena sam za razne prilike u budućnosti. Nikad se ne zna što se može desiti”, rekla je Britni koja je posljednji album “Glory” izdala 2016. godine, a fanovi nestrpljivo očekuju novi.

U međuvremnu, ona se bavi modom, postala je zaštitno lice francuskog brenda Kenzo, i šiti svoju kolekciju parfema dodajući joj prvi uniseks parfem “My prerogative”.

Slovi ženu koju druge zvijezde vole i uvažavaju, a nikad nije govorila ružno o svojim koleginicama.

Pored Madone, ona se divi Dženifer Lopez.

“Divim se kako graciozno uspijeva da bude poslovna žena, zabavljač i što je najvažije majka” , kaže pop zvijezda koja je takođe majka dvojice dječaka Džejdena Džejmsa i Šona Prestona.

“Veoma su talentovani, ako požele da se bave šou biznisom, biću uz njih”, kaže pjevačica za britanski Standard.

Upravo je sinovima, kao i ostatku porodice, posvećena kada nije okupirana poslovnim obavezama.

“Porodica mi je veoma važna. Brat, sestra i ja smo veoma bliski i naša djeca sada odrastaju zajedno. Važni su nam rođendani pa uvijek nađemo način da se okupimo i proslavimo ih bez obzira gdje se u tom trenutku nalazimo”, kaže Brit Brit.

Kaže da joj prošlost nije važna. Loš izbor muškaraca kao i brojni skandali, iza nje su.

“Ne kajem se. Vjerujem da se sve dešava sa razlogom”, ističe pjevačica koja sada uživa vezi sa Semom Asagrijem, trenerom i modelom kojeg je 2016. godine upoznala na snimanju spota za pjesmu “Slumber party”.

“Radili smo zajedno. Uzela sam njegov broj i nakon par mjeseci ga pozvala”, kaže Britni koja sebe opisuje kao romantičnu i spremnu za brak iako ima dva iza sebe.

“Vjerujem u ljubav, pa sam za to veoma otvorena”, kaže zvijezda koja je u dvadeset godina dugoj karijeri prodala više od 100 miliona albuma.

Pored muzike, veoma važan dio njenog života je dobrotvorni rad. Brtni je finansirala izgradnju bolnice za liječenje djece bolesne od kancera.

“Kao majka, veoma mi je stalo do blagostanja djece”, ističe Britni i dodaje.

“Bilo da se radi o LGBTQ populaciji, djeci ili smrtonosnim bolestima, ima mnogo toga što treba da se uradi”, kaže pop princeza koja ovih dana dolazi u Evropu gdje nastavlja turneju koju je prethodno rasprodala u SAD.

VIDEO:

Izvor: CDM