Četiri mlade osobe poginule u udesu


Četiri mlade osobe poginule u udesu

Četiri osobe smrtno su stradale u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Kovačić kod Livna, izvijestio je u petak MUP Hercegbosanske županije (HBŽ).

Sinoć u 23.15 sati dogodila se saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-6.1 Livno - Grahovo, u mjestu Kovačić pored Livna, u kojoj je 21-godisnji J.M. iz Livna upravljajući vozilom marke "Golf" smrtno stradao na mjestu nesreće, kao i njegova suvozačica 20-godišnja S.V. iz Livna.

Saputnici u istom vozilu 20-godišnji V.V. iz Livna i 19-godišnja I.R. iz Livna prevezeni su u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih povreda noćas preminuli.

Drugi učesnik saobraćajnenesreće, 46-godišnji T.P. iz Livna, koji je upravljao vozilom marke "Land Rover", zadobio je lakše tjelesne povrede dok je njegov suvozač 38-godišnji I.Š. iz Livna zadobio teže tjelesne povrede te se nalazi u Županijskoj bolnici u Livnu.  

Jedan dio uviđaja na mjestu događaja obavili su noćas pripadnicii PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a HBŽ-a i dežurni Županijski tužilac, dok će se drugi dio nastaviti tokom dana, saopšteno je MUP HBŽ-a.

Izvor: Agencije

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks