Čola zbog pošte napustio muziku - Podatak koji malo ko zna


Čola zbog pošte napustio muziku - Podatak koji malo ko zna

Malo ko zna da je proslavljeni pevač Zdravko Čolić u jednom trenutku svog života prestao da se bavi pevanjem, da bi bio mali privrednik. Iako je do tada ostvario zapaženi uspeh, pevač je napustio muziku i pet godina posvetio je proizvodnji delova za poštu.

"U Zagrebu sam se pet godina bavio proizvodnjom delova za pošte. Čovek uđe u neki posao, ostavi ovaj koji je bio potpuno uspešan, ali to je potreba", rekao je Zdravko Čolić tada za "Blic".

Muzičar Goran Bregović vratio je Zdravka u muzičke vode. 

"Krajem osamdesetih vraćam se sa Bregom ponovo u muzičke vode. Pre nego što smo krenuli, Brega me pitao: Čola, je l’ si ti još uvek onaj mali privrednik ili si sad pevač?. Ja kažem: Ok, nisam više to, idemo sad i radimo muzičku karijeru i nastavljamo tim putem. Tako je muzika meni bila zacrtana na životnom putu i zato sam joj se stalno vraćao. Ne postoji tu plan. Možeš se baviti muzikom ceo život, ali kakav će ko imati uspeh, to je u božjim rukama. To je jedna priča koja se sa nekom višom silom mora tumačiti", istakao je pevač.

Zdravko je otkrio da mu je muzika u početku bila samo hobi, a da mu je životni put muzičke zvezde bio određen nehotice.

Sećate se Senke iz “Nacionalne klase“? Voditeljka je zbog JAVNOG TOALETA odbila tu ulogu i to joj je uništilo karijeru

"Ja sam bio odličan student na fakultetu, završio sam ga sa malim zakašnjenjem. Planirao sam da, kao i svi, radim nešto, a muzika je bila hobi. Taj hobi je na kraju prerastao u profesiju, a nisam ja taj koji je tako hteo, nego je tako ispalo sticajem okolnosti. Sam način življenja i životnog puta određen mi je nehotice", objasnio je Čolić .


Izvor: Blic online