Cro Cop: Da se sad sretnemo, s lakoćom bih pobijedio Ngannoua. U Šnapsu ili Beli


Cro Cop: Da se sad sretnemo, s lakoćom bih pobijedio Ngannoua. U Šnapsu ili Beli

MIRKO CRO COP trenutno priprema Antu Deliju za meč u PFL organizaciji protiv Brazilca Cappelozza, s kojim će se boriti za manje od mjesec dana u SAD-u. Tom je prilikom Cro Cop komentirao i borbu između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

"Već nakon Stipinog prvog pokušaja rušenja, kad je Ngannou to s lakoćom obranio, Stipe je bio u velikim problemima i nažalost bilo je samo pitanje vremena kad će se borba završiti'', rekao je Cro Cop za Novu TV.

Također je istaknuo kako smatra da Miočić zaslužuje priliku za revanš: "Mislim da s obzirom na njegov rezultat svakako zaslužuje. Hoće li on tu doći, koliko će to biti marketinški i financijski isplativo UFC-u, ne znam. Što se tiče nekih sportskih motiva, svakako bi trebao dobiti revanš. Da budem iskren, koliko je to pametno - ne znam. Mislim da je Ngannou trenutno na vrhuncu svoje karijere i ne vidim da ga netko može tako lako skinuti."

Zato Mirko vjeruje da bi u ovom trenutku pobijedio Ngannoua, ali ne u kavezu.

"Da se sretnemo, mogu ga pobijediti s lakoćom, bez ikakvih problema - u Šnapsu, u Beli, pa vjerujem i u šahu", našalio se.

Izvor: index.hr

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter