Davor Dragičević - Pozivam Dodika da ispuni sutra svoje obećanje i najuri tužioce koji primaju platu, a ne rade svoj posao

Davor Dragičević - Pozivam Dodika da ispuni sutra svoje obećanje i najuri tužioce koji primaju platu, a ne rade svoj posao

Povodom najavljenog sutrašnjeg sastajanja advokata porodice Dragičević, Ifeta Ferageta i glavnog tužioca Želimira Lepira u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, u grupi "Pravda za Davida", danas se oglasio Davor Dragičević.

Dragičević je poručio da sutra postoje dva moguća scenarija. Jedan je taj da se desi situacija kao u slučaju Muriza Memića, kojeg su pozvali u Tužilaštvo samo kako bi ga spriječili da prisustvuju Međunarodnoj konferenciji, koja se održala u Beču, a na kojoj nije mogao prisustvovati radi navedenog poziva. Kasnije je poziv i povučen. 

Drugi scenario, kako navodi Dragičević jeste da se ustanovi kako se istraga koja traje 18 mjeseca zapravo i ne vodi, jer se u ovom slučaju ništa novo ne otkriva, a njegovog se pokojnog sina Davida i dalje povezuje sa provalom u kuću, koju nije počinio.

"Zamolio sam Ifeta Ferageta da ovo bude zadnji sastanak sa Vrećom i Lepirom, jer će sutra biti jasno hoće li se svrstati na stranu ubica. Pozivam sve koji mogu da dođu sutra pred Tužilaštvo da se uvjerimo s kim imamo posla. Sve poslanike koji i dalje obećavaju da se zalažu za nacionalni interes. A pozivam i člana predsjedništva BiH, ili kako ga ja zovem Burle, da dođe i ispuni svoje obećanje i najuri tužioce iz njihovih fotelja, pošto primaju platu, a ne rade svoj posao", poručio je Davor.

Dodao je kako će odbijanje apelacije biti samo dokaz da nema pravne države, a najavio je i obraćanje za vikend putem videa u grupi "Pravda za Davida", gdje će predstaviti šta se uradilo na međunarodnoj konferenciji i koji su naredni koraci. 

Podsjećamo da je sastanak u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zakazan za sutra u 12:30. 

VIDEO:

 

Video: rtvbn.com
Izvor: 6yka.com