Deset hiljada Goraždana s oduševljenjem dočekalo Džejlu Ramović (Video)


Deset hiljada Goraždana s oduševljenjem dočekalo Džejlu Ramović (Video)

Goraždanka Džejla Ramović večeras se vratila u rodni grad sa titulom pobjednice jedne od najvećih takmičarskih emisija u regionu "Zvezde Granda". Stigla je u pratnji Marije Šerifović, a zajedno su izvele koncert pred nešto više od 10.000 Goraždana na platou Gradske dvorane "Mirsad Hurić".

Društvene mreže već dva dana bruje o njenoj pobjedi, a ponosni Goraždani jedva su čekali da se ona vrati u svoj grad kako bi skupa proslavili pobjedu. Doček koji je priređen premašio je očekivanja organizatora, grupe prijatelja i članova Udruženja "Vedrina".

Okupljanje je počelo već oko šest sati. Publiku je od 19 sati zagrijavao Amel Ćurić, otvarajući tako spektakularni doček. Čak i za vrijeme njegovog nastupa, publika je nestrpljivo uzvikivala Džejlino ime dozivajući je da što prije stupi na scenu.

"Želim da se zahvalim svima na podršci, ali i što ste došli na ovaj doček. Moja pobjeda je i vaša, jer bez vas pobjede ne bi ni bilo", kratko je izjavila Džejla prije nastupa. "Lijepo je doći u svoju čaršiju, lijepo je imat' svoju avliju, k'o pobjednik se vratiti...", jedna je od pjesama koju je Džejla otpjevala svojim ponosnim sugrađanima. Dobila je poseban pljesak, zahvalila se svima koji su prisutni i predala mikrofon Mariji Šerifović.

Marija je za vrijeme svog nastupa izjavila kako vjeruje da će Džejla postati velika zvijezda Balkana, da je veoma ponosna na nju i sretna radi pobjede. Zatim se obratila svojim fanovima kazavši kako ih mnogo voli, da bi naposlijetku, na veliko oduševljenje fanova, zaključila nastup pjesmom "11".

Premijerka kantonalne vladxe Aida Obuća također je uputila čestitke.

"Da se zahvalim Džejli što večeras uživamo. Želim da ti čestitam u ime Vlade BPK Goražde, a posebne čestitke i Mariji Šerifović, ženi koja te pratila od samog početka, također Džejlinim roditeljima Sinanu i Editi koji su odgojili jedno divno dijete, ne sumnjam da ćeš postati velika zvijezda“, poručila je Obuća mladoj zvijezdi.

VIDEO:


Izvor: Klix.ba