Dodik konačno progovorio o navodnoj tuči sa ministrom unutrašnjih poslova: Zar mislite da bi Lukač ostao ministar...(Video)

Dodik konačno progovorio o navodnoj tuči sa ministrom unutrašnjih poslova: Zar mislite da bi Lukač ostao ministar...(Video)

"Izmišljene su priče o odnosu ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukač i mene", rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

"Nikakve tuče nije bilo. Ja sam bio u prilici ili neprilici da sam tih dana posjećivao zubara pa sam imao te probleme koji su uobičajni. Izmišljotina koja ne vrijedi komentara. Meni je impozantno kako ljudi izmišljaju i uživaju pa se ponose time i ne odustaju. To je potpuna laž", rekao je Dodik.

"Zar mislite da bi Lukač ostao ministar da se to desilo? Koliko ja znam, Lukač je u Rusiji. To je takva vrsta podvale da čovjek ne može da vjeruje. Da li ima potrebe da uopšte komentarišem ovo pitanje u javnom diskursu? Danas samo izmišljaju, lažu.

Jedna vrhunska akcija - malo je MUP-ova koji se obračunavaju sa svojim pripadnicima koji sarađuju s kriminalnim strukturama. Imam snage da to radimo, i dalje ćemo raditi i onda se pojave priče o sukobu, nikakvih sukoba nema", dodao je danas Milorad Dodik.

VIDEO:


Video: RTRS/youtube.com
Izvor: slobodna-bosna.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter