Dodik zastupa pomalo hrvatske, pomalo ruske i pomalo američke interese

Dodik zastupa pomalo hrvatske, pomalo ruske i pomalo američke interese

Jelena Trivić je ocijenila da je Informacija o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i uticaju na položaj i prava RS pokušaj da se ućutka opozicija, ali da neće uspjeti u tome.

Ne znam da li ste vi, kolege poslanici, čitali materijal kada ste ga potpisivali. Ako jeste, daću vam drugu šansu. Ovako nešto da ponovo dođe u parlament, ne postojite za mene, rekla je Jelena Trivić na posebnoj sjednici Narode skupštine RS obraćajući se poslanicima SNSD.

– Znate li šta ste potpisali, kakve kvalifikacije za ljude ste potpisali? A niste vi pisali; to je problem. Neko vas je natjerao i vi nemate dostojanstvo. Imate popravni ispit kod mene – dodala je ona. 

Ocijenila je da je Informacija o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i uticaju na položaj i prava RS pokušaj da se ućutka opozicija, ali da neće uspjeti u tome.

– Prenesite moje pitanje Miloradu Dodiku, zašto u ovoj informaciji nema ništa o programu HDZ. Program je jači od bilo koje deklaracije. A taj program je zacrtao ukidanje teritorije Srpske. Hrvati se u još  većoj mjeri zalažu za BiH bez entiteta, a vi u Informaciji kukate nad položajem Hrvata na 17 mjesta.

Čije vi interese zastupate? Malo hrvatske, malo američke, malo ruske, a najmanje srpske. Ne zanimaju me interesi Hrvata – istakla je Trivićeva.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks