Dragani Mirković kolege sa estrade duguju više od pet miliona evra za luksuzne automobile


Dragani Mirković kolege sa estrade duguju više od pet miliona evra za luksuzne automobile

Dragana Mirković zadužila je kolege sa estrade sa više od pet miliona evra!

Naime, pjevačica je kolegama dala automobile na lizing, koji oni svakog mjeseca moraju da plaćaju. Spisak dužnika je toliko dugačak da Dragana do kraja života ne mora ništa da radi samo da živi od kamate koju plaćaju njene kolege za kola koja su zadužili.

"Od Dragane je nedavno Dara Bubamara uzela novog mercedesa, vrijednog 130.000 evra, postoje samo tri takva u cijeloj Evropi. Njega mora da otplaćuje svakog mjeseca sa zateznom kamatom od pet odsto, što iznosi 600 evra. Pored Dare takođe od Dragane je prije nekoliko mjeseci auto pazario i Rasta. U pitanju je BMW, čija vrijednost prelazi 100.000 evra, a koji takođe svakog mjeseca Dragani i Toniju plaća lizing", govori dobro obaviješten izvor i navodi da je Jelena Karleuša čak dva automobila zadužila kod Dragane.

Jelena je prije nekoliko godina uzela BMW X6 džipa, koji je koštao blizu 100.000 evra, a nedavno se ponovila novim mercedesom kupeom, vrijednim 100.000 evra. Kao i njene kolege, i ona plaća lizing za svog novog miljenika.

Automobili kupljeni kod Dragane Mirković na estradi se prepoznaju tako što svi do jednog imaju tablice koje počinju slovima DON, te je lako raspoznati ko se vozi na lizing i ko Dragani duguje novac. Istini za volju, neki su i otplaćeni, pa je tako Boban Rajović isplatio svoj bentli, koji ga je koštao blizu 80.000 evra.

Novinari "Kurira" su pokušali da stupe u kontakt sa Draganom kako bi provjerili navode do kojih su došli, ali ona nije odgovarala na njihove pozive i poruke.

Dragana vozi rols-rojs od milion evra

Prije samo mjesec dana Dragana Mirković i njen suprug Toni Bjelić obnovili su vozni park sa novim rols-rojsom, vrijednim skoro milion evra. Naime, Dragana i njen suprug jedini na Balkanu voze ovaj auto, od čije vrijednosti može da se zavrti u glavi.

Folk zvijezda je sa ovim luksuznim četvorotočkašem stigla na svoju televiziju, gdje je snimala novogodišnji program i tako zasjenila sve prisutne.

Izvor: kurir.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks