Duško Knežević - Milo Đukanović je oronuli starac kojeg ubijam na rate!

Duško Knežević - Milo Đukanović je oronuli starac kojeg ubijam na rate!

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević tvrdi da ima mnogo kompromitujućih snimaka, a ne samo jedan, čiji su akteri predstavnici DPS-a. Kaže i da neće dozvoliti da mu javnost ili neko drugi diktora kad će koji snimak objaviti. Knežević tvrdi da ima saznanja da je ANB ubacio svoje špijune u organizacioni odbor protesta kako bi razvodnjili čitavu priču, ali da će on javno saopštiti ko su ti ljudi.

“Režim je definitivno pred kolapsom i to je sada i golim okom vidljivo. Sve ovo što rade ovih dana, napad na crkvu, prebijanje navijača Budućnosti… je odraz nemoći. Sve ovo mora da se iskoristi i da im se zada poslednji politički udarac”, rekao je Kneževis u razgovoru za TV IN4S.

Na pitanje kada će objaviti kompromitujući snimak na kome daje torbu sa novcem Milu Đukanoviću, on kaže da valjda narod Crne Gore i opozicija imaju snage i bez tog snimka da sruše vlast.

“Mnogo sam afera otvorio i ovo što sam do sada uradio bilo bi dovoljno u nekoj pravnoj, sređenoj zemlji da se vlast promijeni. Imam puno kompromitujućih snimaka koje su zabilježile sigurnosne kamere, ali neću dozvoliti da mi bilo ko diktir kad ću što da objavim. Ja sam se pripremio za tešku rovovsku borbu sa Đukanovićem, municije imam dovoljno. Isčekivanje snimka sa novcem ga ubija na rate i ja želim da gledam kako iz dana u dan propada. On je za kratko vrijeme ostario, danas izgleda kao oronuli starac i isčekivanje snimka je za njega najveća robija”, tvrdi Knežević.

Dodao je da svi traže od njega da što prije objavi snimak a ne daju mu da se aktivnije uključi u proteste.

“Sa opozicijom razgovaram i u kontaktu smo. Znam da je služba ubacila svoje ljude, špijune, u organizacioni protest kako bi razvodnjili čitavu priču. Ali, uskoro ćemo i o njima, vrlo konkretno. Šetnje i žurke neće dati rezultata i diktator se ne ruši pjesmicama. To nije zrelo političko razmišljanje, jer Đukanović priznaje samo silu, navodi on.

Poručuje da neće odustati niti stati i da se njegova borba protiv Đukanovića neće tako brzo završiti.

Iza platforme stajale Vijesti, URA i Demokrate

Knežević kaže da je jasno da su iza one platforme organizacionog odbora stajale Vijesti, URA i Demokrate.

“To nije bilo korektno ni prema meni ni prema ostatku opozicije da se postavljaju onakvi ultimatumi. Vijesti su radile i rade dobar posao u borbi protiv vlasti, ali treba da puste da politika sve ovo završi, jer svi znamo kako su prošli svi njihovi politički projekti”, ističe on.

Petar Ivanović najgori čovjek u DPS-u

Dodaje i da se trudi da ne koristi ružne riječi u komunikaciji sa protivnicima, ali kad je jedan čovjek iz DPS-a u pitanju, unaprijed se izvinjava što ne može da bude kulturan.

“Petar Ivanović je ljudsko dno i najgori čovjek u DPS-u. On će na kraju najgore da prođe i učiniću sve da dobije ono što zaslužuje, a to je da odgovara za sva nepočinstva koja je počinio”, naglasio je Knežević.


Izvor: Borba