E ovo je trgovina i biznis! Jedan od kandidata na izborima - Posmatrači na biralištu, pare u džepu? (Foto)


E ovo je trgovina i biznis! Jedan od kandidata na izborima - Posmatrači na biralištu, pare u džepu? (Foto)

Omiljena pjevaljka i kandidat Uzurpatora. Objave na instagramu otkrile su da je izvjesna Maja Gašević omiljena Dodikova pjevaljka, slavuj koga on rado sluša na žurkama koje organizuje. Malo pjeva ona, malo on, bude malo bakšiša koji se podijeli, i narod bi rekao vuci siti a ovce na broju.

Nebi bilo ništa čudno u tome da suprug od gospođe Maje, izvjesni gospodin Igor Gašević, nije bio kolega Uzurpatoru, „nezavisni“ kandidat za predsednika Republike Srpske, koji je osvojio čak 251 glas, ili u prosjeku po jedan na svakom 20-om biračkom mjestu.

Postavlja se pitanje kakav je motiv anonimnog supruga omiljene djevojke pjevaljke da skupi nekoliko hiljada potpisa i 10-ak hiljada maraka da se prijavi za izbore i odvuče glasove prijatelju ili je motiv drugačiji!?

Istraga bi lako provjerila da li su provjereni kadrovi SNSD-a popunili Biračke odbore širom Srpske, i da li su bili dio organizovane kriminalne grupe koja je krala glasove u korist Uzurpatora. Ovo je sasvim dovoljno informacija policiji, tužilaštvu i drugim zarobljenim institucijama da otvore istragu, dođu do dokaza korupcije, trgovine biračkim odborima i organizovanog prepravljanja izborne volje građana.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter