Čekajući CIK BiH: Dodik je izgubio izbore a onda pokrao cca 60.000 glasova da bi -pobijedio- (Foto)


Čekajući CIK BiH: Dodik je izgubio izbore a onda pokrao cca 60.000 glasova da bi -pobijedio- (Foto)

Čekajući CIK-a: Za izborni nivo za predsjednika RS nema rezultata na zvaničnoj stranici izbori.ba; Dodik je izgubio, pa pokrao cca 60.000 glasova da bi “pobijedio”; Samo brutalnim nasiljem nad Narodom može biti proglašen za "predsjednika", što bi značilo ozakonjenje Puča i teških zločina koje je počinio

Na stranici CIK-a, izbori.ba, gdje se objavluju preliminirani rezultati izbora, za nivo predsjednika Republike Srpske ne postoje nikakvi rezultati.

Samim tim ne postoji nikakva prednost za Milorada Dodika koji je pokušao državni udar, zajedno sa svojom zločinačkom organizacijom, monsruoznim masovnim falsifikovanjem izbora.

U trci za predsjednika RS Dodik je, prema procjenama, ukrao oko 60.000 glasova i on bi trebalo da odgovara krivično zbog počinjene masovne krađe i uništenja izbora.

O svemu će odlučiti CIK BiH koji na stranici za rezultate za predsjednika RS drži obavještenje “Za odabranu izbornu utrku nisu objavljeni rezultati”.

Dodik je izgubio ubjedljivo od Trivićeve, a kako će CIK BiH njegov kriminalni akt okarakterisati, da li će ga kazniti i šta će biti sa izborima na ovom nivou, ne želim ni da pretpostavljam.

Nema potrebe za tim, jer je Narod jasno stavio do znanja Dodiku da ga neće, Trivićeva ga je potukla do nogu na izborima; Dodik je pokušao “pobijediti” svim poznatim kriminalnim sredstvima, među kojima je i štampanje falsifikovanih listića i njihovo ubacivanje u vreće sa njegovim zaokruženim imenom.

Samo brutalnim nasiljem nad Narodom i narodnom voljom, Dodik može biti proglašen za predsjednika, ali to nikako ne bi moglo da se dogodi, jer bi značilo inauguraciju Kriminalca, Falsifikatora i Pučistu, kao i ozakonjenje teških kriminalnih radnji i zločina koje je počinio.

Bio bi to novi zločin nad Narodom sa nesagledivim katastrofalnim i dramatičnim posljedicama.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Propast Mitinga: Narod neće Dodika; Dodik javno pokazao da je bez podrške, bez ikakve snage i da je tek politička strvina

1. Najgore što je Milorad Dodik mogao uraditi jeste organizovanje mitinga na koji je silom, prijetnjama, ucjenama dovukao 3/4 prisutnih.

2. Miting, na kojem su Falsifikator i kriminalci koji su pokušali Izborni Puč/državni udar na opšti izborima, 02.10., trebao dobiti, kako su zamislili, frenetičnu, plebiscitarnu, snažnu podršku, pretvorio se u komemoraciju jednom istrošenom, trulom, toksičnom Režimu.

3. Pokazalo se da i za Narod i Dodika više nema mjesta u Republici Srpskoj i da Dodik mora da ide.

4. Potvrdilo se da Narod neće Dodika.

5. Uzalud sila, silna mašinerija koja je učestvovala u organizaciji Komemoracije Režimu, uzalud novac, standardno otet iz budžeta, fondova, Javnih preduzeća, Agencija…

6. Dodik je 25.10. javno pokazao da je politička strvina.

7. Svima je jasno stavio do znanja da on više nije nikakva iole značajnija figura na političkoj sceni, da je sam, da su sve njegove priče o “podršci naroda” gola laž.

8. Pokazalo se to i 02.10. kada je poražen na izborima od Jelene Trivić, ali je  monstruoznom krađom glasova uspio to da nekako da prikrije.

9. Dvije sedmice kasnije, potpuno se, na Mitingu koji je naredio, ogolio u svoj svojoj nemoći. Bez energije, bez jasne podrške, bez jasnih stavova, sve je bilo puko klizanje u prazninu. 

10. Dodik jeste izgubio izbore (falsifikovani listići pronađeni su i u Banjaluci i prijavljeni institucijama BiH), ali je fingirao podršku gnusnim lažima izbacivanim putem svojih satrvenih medija, žeton analitičara i plaćenih narikača koje su, navodno, prijetile raznoraznim nasilnim raspletima.

11. Dezorijentisan, jer je raskrinkan i jer je naišao na žestok odgovor Naroda i Opozicije, Dodik je načinio kobnu grešku - Organizovao je miting kojim je pokazao da nema nikakvu snagu, bez energije, na kojem nije dobio podršku, na kojem nije pokazao da ima ikakav suvisli cilj sem političkog preživljavanja.

12. Dodik je demonstrirao na Mitingu da je potpuno sam i da ne može realizovati nijednu od svojih gromoglasno izgovaranih prijetnji.

13. Može samo otići što prije.

14. Miting je pokazao i još jednu vrlo vrlo bitnu činjenicu - svu licemjernost politike Njemačke u BiH koju je počeo Kristijan Šmit, visoki predstavnik protiv BiH, da razotrkiva svojim neprijateljskim potezima protiv, primarno, Srba, a do kraja je raskrinkao Manuel Saracin, izaslanik te zemlje za Balkan.

15. Oni su Njemačku vrlo čvrsto pozicionirali kao zemlju zaštitnicu Dodika, nažalost, neprijateljsku prema Srbima i spremnu da podrže falsifikovanje izbora.

16. Sramna uloga, koju je Dodikov mitingaški debakl učinio još sramnijom.

17. Dodik je zauvijek poražen, uprkos svoj podršci Njemačke i svim vrlo lošim stvarima koje su predstavnici te zemlje  u prethodnom periodu počinili kako bi ga uspjeli “podgrijati” i nametnuti Narodu.

18. Narod neće Dodika.

Sve ostalo je nebitno, osim ako neko, pa i Nijemci, ne želi da izazove potpuni haos na Balkanu.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Miting - Vozni "red"

Na Miting Milorada Dodika, kradljivca izbora, falsifikatora i kriminalca, prisiljeni su da dođu brojni zaposleni u javnoj upravi i javnim preduzećima i institucijama.

Evo tačnog broja vozila kojima su juče stigli u Banjaluku. Nisam ih ja brojao, već pripadnici MUP RS.

Primorani da dođu stigli su u stošezdesetjednom autobusu, pedesetsedam minibusa i i u više od 900 automobila.

Oni što su u Banjaluku stigli automobilom dobijali su naknadu od 100 KM, dok su oni koji su stigli u busevima i minibusevima dobili naknadu od 30 KM.

Zaista prežalosno.

Dodika Narod neće, jasno je svakom normalnom.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter