Ekskluzivna svjedočenja o mafijaškim sačekušima u Milićima i Birču (Video)

Ekskluzivna svjedočenja o mafijaškim sačekušima u Milićima i Birču (Video)

Slobodan Vasiljević, Ljubiša Pantić i Mladen Mimić preživjeli su pokušaje ubistva, pucnjavu, ranjavanje i brutalna premlaćivanja u Milićima, a sve zbog javnog ukazivanja na kriminal, korupciju i zloupotrebe.

Mladen Mimić je pretučen još 2003. godine, izgubio je oko, dio lobanje, i nekim čudom  preživio pokušaj ubistva ali napadači nikada nisu otkriveni niti procesuirani. Sumnja se da od Mimića i napada 2003. do pucanja na Pantića 2015. i brutalnog premlaćivanja Slobodana Vasiljevića 2019. godine stoje iste osobe i kriminala grupa. Da pravna država bar malo funkcioniše zločini se ne bi ponavljali, a napadači i ubice bili bi u zatvoru.

Pantić i Vasiljević tvrde da premijer Radovan Višković grubo obmanjuje javnost, da je u Mrkonjićima izrekao više neistina jer je Slaviša Jurošević bio njegov vozač i obezbjeđenje u vrijeme kada je pucao u bolnici „Sveti Nikola“ na Ljubišu Pantića, ranivši ga u kuk.

Mnogo su važnija pitanja koja traže odgovore! Kakav je to skandal da šefa Kluba SNSD-a, sada premijera, vozi neko ko je pravosnažno osuđen zbog premlaćivanja policajca, kasnije pokušaja ubistva, i da se nakon bjekstva oslobodi i brani sa slobode!? Kakva je uloga Radovana Viškovića u prikrivanju kriminalaca iz sačekuša u Milićima, da li su on i njemu bliski ljudi uticali na pravosuđe da se organizator kriminalne grupe oslobodi i brani sa slobode?

Pogledajte ekskluzivna svjedočenja trojice Birčana koji su preživjeli sačekuše spletom srećnih okolnosti, a sada javno i otvoreno govore o nasilnicima i njihovim političkim zaštitnicima.

Podsjećam i na nedavnu izjavu Radovana Viškovića, koja je bila povod za svjedočenje trojice Milićana.

VIDEO:

VIDEO:

VIDEO:

VIDEO:

 

Piše: Nebojša Vukanović

Video: http://nebojsavukanovic.info/YouTube

Izvor: http://nebojsavukanovic.info/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks