Emina Jahović: Nisam spremna za novu ljubav

Emina Jahović: Nisam spremna za novu ljubav

Pjevačica koja se poslije razvoda od turske zvijezde Mustafe Sandala polako navikava na novi život snagu pronalazi u razmišljanju kako da sinovima Jamanu i Javuzu obezbijedi srećno i mirno detinjstvo i za sada ne može da zamisli drugog muškarca pored sebe.

Pjevačica Emina Jahović (36), koja od juna i zvanično nije u braku sa turskom muzičkom zvjezdom Mustafom Sandalom (48), prvi put govori o mirnom razvodu i to ilustruje činjenicom da ih je tokom parnice zastupao zajednički advokat, kao i da su se bez problema dogovorili o podjeli imovine.

Iako ima mnogo, kako kaže, neistine u onome što se o njoj piše posljednjih nedelja, nema namjeru ništa da demantuje. Ekskluzivno za Gloriju otkriva da nije smršala ni kilogram, kamoli deset, da nije bila ni na trenutak u depresiji, i ističe da je snagu za novi početak pronašla u razmišljanju kako da sinovima, devetogodišnjem Jamanu i šestogodišnjem Javuzu, obezbijedi srećno i bezbrižno detinjstvo.

Iza vas je prilično turbulentan period. Kako se osjećate sada kad je vaš i Mustafin brak i zvanično okončan?

– Bilo je veoma teško u početku. Mnogo praznine i osećaja samoće. Međutim, prošlo je godinu dana otkad nismo zajedno i polako počinjem da se navikavam na novi život. Najvažnije je da su naša djeca dobro, da su zdrava, hvala bogu, i da je sve krenulo svojim putem.


Izvor: Gloria.rs