Emina Jahović rođendan slavi u Beogradu - Sve će platiti turski milijarder

Emina Jahović rođendan slavi u Beogradu - Sve će platiti turski milijarder

Bogati biznismen Sadetin Saran će ispuniti želju pjevačice da u januaru glamurozno slavlje napravi u Srbiji, a da stvar bude još bolja, on će ga i finansirati. Kako je riječ o jednom od ekskluzivnih restorana, biznismena će ovaj poklon koštati više hiljada evra.

Pjevačica koja živi u Turskoj Emina Jahović proslaviće u januaru 37. rođendan. Kako saznaje “Scena”, veliku rođendansku žurku upriličiće u Beogradu, a njen izabranik, biznismen Sadetin Saran, to će finansirati, piše Blic.

On je već zakupio čitav restoran u samom srcu Beograda da bi svi njeni prijatelji i saradnici bili pozvani.

– Emina je dugo razmišljala gdje bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali iako je većina njenog društva u Srbiji. Ovog puta željela je da promijeni sve, jer je ova godina bila presudna u njenom životu, te je tako donijela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio sam da finansira – kaže izvor blizak pjevačici, i dodaje:

– Kako je riječ o ekskluzivnom restoranu u kojem su cijene daleko iznad prosjeka prestonice, Sarana ovaj luksuz može koštati do deset hiljada evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset osoba. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja sa kojima je upoznao Eminu.

Kako Saran svakako priprema poklon iznenađenja, on se i kao džentlmen ponudio da sve organizuje sam jer ona oko Nove godine ima nastupe i neće stići da se pobrine za svaki detalj.

– Dogovor je da se Emina ništa ne opterećuje oko slavlja, već da se samo pojavi. Sadetin u svojim kompanijama koje ima u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde, tako i njegove djevojke. Emina je prihvatila ovu ponudu, koja ju je iznenadila, ali to nije sve. U ponoć će za svoju dragu od Sadetina stići velelepni poklon, a o čemu se radi, čuva se u strogoj tajnost – dodaje izvor, koji tvrdi da je veza pjevačice i biznismena sve jača jer su upoznali porodice.

– Tačno je što se piše u turskim medijima da Sadetin gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvjereni da će tamo živjeti sa Eminom. On je nju upoznao sa svojom porodicom, koja podržava sve njegove izbore dok je Emina Sarana predstavila svojim sinovima.


Izvor: Blic