Žestok napad SNSD na trebinjskog odbornika što je u srednjoj školi pušio -Marlboro- a ne -Ronhil- (Foto/Video)


Žestok napad SNSD na trebinjskog odbornika što je u srednjoj školi pušio -Marlboro- a ne -Ronhil- (Foto/Video)

Škija i đuzina za crvene podvižnike. Nekada su mladići i djevojke, kad bi u srednjoj školi počinjali da puše, krili to od roditelja, a danas je došlo vrijeme da se moraju kriti od Luke Petrovića, botova i špijuna SNSD-a. Nemoćni da odgovore na tekst i izvještaj sa sjednice Skupštine grada koji sam objavio, gdje je opozicija predviđena Klubom za pravdu i red do nogu argumentima potukla vladajuću većinu a iznervirani Luka Petrović galamio na svog predsjednika Skupštine Dragoslava Banjka tražeći da prekida sjednicu, na stranici trebinjskog SNSD-a sinoć je izašlo Saopštenje u kome su napali Đorđa Vučinića da neracionalno troši novac, te kao primjer naveli da je u srednjoj školi pušio „marlboro“!

Svakakvih ludosti i gluposti se može čuti i pročitati od funkcionera SNSD-a, ali nekad uspiju i sami sebe da prevaziđu. Tako su me sinoć slatko nasmijali i razbili san svojom genijalnom objavom, da sam morao da im „lajkujem“ stranicu i komentarišem objavu, rizikujući tako da privučem pažnju na stranicu i pomognem da pređu brojku od hiljadu pratilaca.

Odmah sam nazvao Neša Milišića i Đorđa Vučinića, ostali odbornici našeg Kluba ne puše, da danas pođu sa kakvom škijom i đuzinom na nastavak sjednice, ili nađu kutiju starog i jeftinog „Pointa“, „Drine“ ili „Veka“, jer ako ih Luka vidi da se bahate sa „Vinstonom“ ili „Marlborom“ sve pada u vodu i ne treba nam na jesen izlaziti na izbore ako narod shvati kako smo bahati i osioni jer ne pušimo kakvu škiju, krdžu ili đuzinu, kao što to rade skromni podvižnici trebinjskog SNSD-a!

Ne znam jesu li svi SNSD-ovci po partijskoj direktivi morali da puše „ronhil“, kako bi nabili promet svom šefu koji je još od ratnog šverca poznat po nadimku Mile Ronhil, pa sada javno izlijevaju frustracije i krivo im je što je Đole kao maturant pušio „marlboro“, ili je u pitanju nešto drugo, ali su prevazišli sami sebe i definitivno zaslužili sve pohvale za inovativnost u marketingu i političkoj promociji.

Šta su skromni Lukini dvori, vile stanove i bazeni, spram kutije „Marlbora“ našeg Đorđa Vučinića, koji se rasipa i puši skupe cigarete u vrijeme krize kao student, dok pregaoci štede svaki dinar kako bi pomogli narod i sirotinju?

 

Prava je sreća pa skromni podvižnik Luka i njegovi odbornici ukinuše odbornički dodatak, da bi opoziciju ostavili bez bilo kakvih prihoda Staljinovom doktrinom „ni zrna žita neprijatelju“, jer da Đole ima odbornički dodatak sad bi ga vladajući napali i razapeli da puši narodni novac, dok oni motaju škiju i đuzinu, zbijaju se po dvoje u službena vozila i helikopter, da bi narodu u budžetu ostalo svega u izobilju!

Ovakakva Saopštenja Partije, kao i izjave funkcionera, poput gradonačelnika Ćurića koji je juče ponovo „briljirao“  a onda pobjegao u nepoznatom pravcu, sigurno će doprinijeti padu rejtinga i gubitku vlasti vladajuće Partije, ali ostati i trajan trag i uspomena na teška potonja vremena sveopšteg ludila, vladavine najgorih i potonjih!

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter