Evo gdje se sastaje Emina sa turskim milijarderom

Evo gdje se sastaje Emina sa turskim milijarderom

Turski mediji u korak prate Eminu Jahović i biznismena Sadetina Sarana, kako bi ih zajedno snimili. Tako su jednom prilikom vidjeli Sarana koji je u rikverc vozio ulicom kako bi izbjegao da ih novinari ulove zajedno.

Najuporniji novinari koji su danima pratili svaki Eminin korak čekali su je ispred jednog frizerskog salona da bi joj uputili pitanja o Saranu. Pjevačicu je to razbjesnilo, pa je lupila vratima, zbog čega ju je novinar dodatno pitao: “Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete?”

I na tako konkretno pitanje novopazarska pjevačica je ostala nijema i nije demantovala vezu. Njen novi izabranik, na drugoj strani, nije pokazao ni ljutnju kad su mu novinari prišli na aerodromu Ataturk i pitali ga za Eminu.

– Nikada ne odgovaram na ova pitanja, pa neću ni sad – rekao je Saran uz osmjeh.

Inače, ova tajna ljubav podigla je prašinu i skoro, kad je Saran objavio fotografiju na Instagramu na kojoj ga Emina ljubi u obraz. Međutim, on je fotografiju potpisao riječima „nedostaje mi… moja kćerka“.

Poslije nekoliko sati fotografiju je izbrisao kada je shvatio da su mediji otkrili da je riječ o Emini upoređujući njene mladeže i minđuše.

Ipak, tajno skrovište Emine i Sadetina otkriveno je u Njemačkoj, gdje se očigledno i sastaju. Kako su tamo manje oprezni jer misle da ih paparaci ne prate, oni šetaju ulicama zagrljeni, odlaze u restorane i hotele. Tako su ih i ulovili turski turisti u Njemačkoj.


Izvor: Blic