Evo kako izgleda vožnja nove generacije Jeep Wrangler (Video)

Evo kako izgleda vožnja nove generacije Jeep Wrangler (Video)

Ako nije riječ o performantnim modelima, poput popularnih „hot heč“ ili super automobila, ili pak o automobilima koji odišu luksuzom, onda snimci vožnje automobila iz prvog lica nisu zanimljivi.

To često i jeste slučaj, ali legendarni modeli sa bogatom i dugačkom istorijom poput Jeep Wrangler-a, daleko od toga da su obični automobili.

Pored detaljnih informacija o automobilu na koje možete naići na brojnim portalima, YouTube kanalima i slično, upravo ovakav jedan snimak vam može pomoći da saznate više o modelu koji vas interesuje.

Prema tome, ako vas zanima tekst sa detaljnim informacijama o najnovijoj generaciji modela Jeep Wrangler, njega možete pronaći ovdje, a ako to nije dovoljno, pogledajte snimak vožnje ovog modela iz prvog lica, i to tokom noći.

Na video snimku, iz prvog lica vidimo kako se novi Jeep Wrangler ponaša u vožnji po auto-putu. FCA grupacija je odlučila da ne „petlja“ previše sa dizajnom, te da bi se primjetilo da je riječ o novom modelu, ljudi moraju dobro da ga zagledaju.

Međutim, stvari su potpuno drugačije ispod haube i u kabini. Novi Wrangler je znatno unapređen u odnosu na svog prethodnika. On još uvijek nije tiha i udobna krstarica, ali je bolji nego ikad i sa lakoćom može da savlada bilo koji teren.

VIDEO:


Izvor: Vrele gume