Favela: Pavić dokazao da nije Dizni - Nešić sprema nove ucjene - Selakove falsifikovane markice - Bajiću je daleko Kotor Varoš

Favela: Pavić dokazao da nije Dizni - Nešić sprema nove ucjene - Selakove falsifikovane markice - Bajiću je daleko Kotor Varoš

Favela: Pavić dokazao da nije Dizni; Nešić sprema nove ucjene; Selakove falsifikovane markice; Bajiću je daleko Kotor Varoš, ali nije Južnoafrička Republika.

1.
Marko Pavić i krhotine DNS-a “zaustavili su djelovanje u okviru Koalicije” sa SNSD-om, što ne znači baš ništa, sem jasno izraženog straha od novih poniženja.

Šteta je što nisu zamrznuli, jer bi se Pavić onda mogao tretirati i kao Volt Dizni!!!

2.
“Predlažem da u što skorije vrijeme održimo sastanak na nivou najviših organa SNSD–a i DNS-a, da još jednom analiziramo ukupnu političku situaciju i međusobne odnose prije donošenja konačne odluke”, napisao je na kraju bezveznog pisma Pavić Miloradu Dodiku, čime je dodatno pokazao da mu je poodavno pukla kičma; da nije - ne bi on pozivao Dodika na sastanak, već čekao da Dodik pozove njega.

3.
Dodik, koji pred Rusima, što ga štite, mora pokazati da je suvereni vladar (srpski član Predsjedništva, predsjednik i premijer RS, Glavni tužilac i predsjednik svih sudova, sve istovremeno, sem, hm, ministar unutrašnjih spolova), sebi ne smije dozvoliti demonstraciju ni najmanje slabosti.

Zato ima dvije mogućnosti - Da Paviću izdiktira po njega (Pavića) vrlo loše uslove u kojim može ponovo “pokrenuti djelovanje u okviru Koalicije”, poniženiji nego do sada ili da mu još jednom pocijepa stranku.

4.  
Dodik (koji je od poslanika iz DNS-a, nakon izbora, već napravio DEMOS), u ovom trenutku, kontroliše još četiri poslanika DNS-a, od kojih tri u Narodnoj skupštini - Darka Banjca, Slavka Gligorića i kriminalca Aleksandra Glavaša, dok u parlamentu BiH pod punom kontrolom ima kriminalca Nenada Nešića. 

“Djelovanje Koalicije” moglo bi se, vrlo lako, pokrenuti prevođenjem Gligorića i Glavaša u SNSD; Banjca u neku od satelitskih stranaka, a kriminalac Nešić već je u SNSD-u.

5.
Nešić, Glavaš i Predrag Lučić toliko su ogrezli u kriminalu da su poodavno trebali biti zatvoreni; Umjesto toga, oni vode “politiku”, a Dodik će ih ucjenom - ili zatvor ili SNSD, vrlo lako privoljeti svome jatu. Nakon toga će “zaustavljanje djelovanja u okviru Koalicije”, što je radni naziv, dobiti i svoj stvarni naslov “Grohotom se smijem”!

6.  
Nešić je siguran da njegova lojalnost SNSD-u neće proizvesti pritvor, pa zatvor, te je najavio nove ucjene putarskih firmi, o čemu ću pisati narednih dana.

Međutim, Nešić se vara - sve te njegove pljačke su zadokumentovane i, prije ili poslije, on će završiti iza rešetaka. Kao i Dragan Lukač i Milan Tegeltija, osovine zla usmjerenog protiv građana.

Taj dvojac bezrezervno štiti Nešića, koji posjeduje značajne finansijske zalihe keša, što je ključni razlog.

Lukač, zaštitnik Naručilaca Ubistava, Ubica  kriminalaca svih boja i dezena, je javno lažirao “istragu” protiv Nešića oko “šutiranja novca”, kako bi spriječio istrage oko pljačke desetina miliona KM iz JP “Putevi RS”, dok Tegeltiju Nešić zvanično plaća za nezakonite arbitraže. A plaća ga i onako. 

7.
Nije samo Nešić kriminalac, već i nekadašnji šofer direktora KPZ Banjaluka i “Osnovac” Goran Selak, koji, nakon što je uspješno “likvidirao” ujaka Neđu Milakovića, kupio par diploma, imao namjeru da postane Pero umjesto Đokića. I to uz pomoć vucibatine Velibora Šotre i još nekoliko kriminalaca iz Banjaluke i okoline.

8.
Ništa od toga; Selak, koji je od šofera postao direktor KPZ, je prekrižen i u centrali SPS-a u Beogradu, ali i u Banjaluci. 

Uskoro će spoznati kako je bilo Ujka Ježu dok mu je zabijao noževe u leđa.

8.
Miodrag Bajić, koji je poodavno morao da zatvori Nešića, Glavaša i Lučića, ali mu je njihova “kila soli” bila preča od toga, trebalo je da to učini i sa Selakom; Dovoljno bi bilo da ode u SŠC “Nikola Tesla” u Kotor Varoši i potraži njegov “četvrti razred”, koji mu je, uzgred, ujko poklonio.

9.
Uputio sam mejl rukovodstvu te škole, sa najmanje učeničkih dnevnika u istoriji BiH (većina dokumentacije je pocijepana, zbog sprečavanja istraga), a oni su taj mejl odmah proslijedili Selaku. Tako to funkcioniše u obrazovanju RS.

10.
Ako je Bajiću daleko Kotor Varoš, za razliku od Južnoafričke Republike, može da skokne do Inspektorata Republičke uprave za igre na sreću, koje djeluje u okviru MInistarstva finansija i provjeri kako su izdavane markice za kladionice, da li su, kojim slučajem, brojne od njih falsifikovane, a milioni se slili u džepove Selakovih, umjesto u budžet RS?”

11.
Hoću reći da bi Bajić trebalo da provjeri da li su brojne od tih posebnih oznaka za priređivanje igara na sreću u kazinima, automat klubovima, kladionicama, igračnicama i klasičnim tombolama, kao i “naljepnice za označavanje i registraciju uz automate za igre na sreću, stolove, terminale, automate za zabavu” bile falsifikovane?! I šta o save tome zna Zoran Tegeltija, bivši ministar finansija? 

I da li je onih 480.000 KM o kojem je obaviješten vrh Režima samo vrh “Milionskog brijega” sastavljenog od opljačkanih miliona preko falsifikovanih markica?

Uzgred, vrh Režim je van sebe gdje su oni u markicama?!

12.
Selak je zaista vrlo vrlo neinteligentan dečko, toliko je tragova o počinjenom kriminalu ostavio iza sebe da ga ne može spasiti ni Bilokacija, čiji je rodonačelnik u RS tužilački jad i čemer Dalibor Vrećo, koji će uskoro biti istjeran iz pravosudnih institucija. (nastaviće se) 

Piše: Slobodan Vasković

Izvor: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks