Slobodan Vasković: Fukara svih Fukara


Slobodan Vasković: Fukara svih Fukara

1. Milorad Dodik već mjesecima, u kontinuitetu, javno djeluje kao osoba odavno rastavljena sa razumom.

2. Njegove vulgarne uvrede prevršile su sve mjere i svjedoče da bi lider SNSD-a obavezno trebao da potraži savjet ljekara za psihičke tegobe koje su kod njega, uočljivo je svakom ko sluša njegove javne istupe, poprimile gigantske mjere i nastavljaju galopiorajući da mu raznose mentalni sklop u prah.

3. Dodikov vulgarni, bijesni, otrovni napad na Vanju Bjelicu-Prutinu, članicu CIK-a, za koju je rekao da je "gospođa koja se predstavlja kao da je predstavnica srpskog naroda, a bila je ili je još udata za muslimana Bošnjaka u Sarajevu.Neko će reći kakve to ima veze. Ma nemojte”, ne govori ništa o gospođi Prutina, njenom mužu, njihovoj porodici, ali govori sve o Miloradu Dodiku - Razjarenom Bolesnom Otrovnom Mentalno Razorenom Primitivcu koji je, zbog brojnih strahova i panika sa kojima ne može da se izbori, pretvorio u ovovremenog Mefista; Demona koji više ne može da sakrije to što zaista jeste. Otrovna Spodoba koja se isključivo ostvaruje činjenjem zla.

Dodikovo “Ma nemojte” je nepatvoreni Nacizam, što ne iznenađuje od Zlikovca koji je, nerijetko, vrijeđao, čak i psovao mrtve. 

4. Dodik je, bljujući esenciju zla na gospođu Prutinu, izbljuvao samo sebe i sve one koji podržavaju takvog Nečovjeka, Spodobu i Nakazu.

5. Koristiti njegov način obraćanja je najefikasniji za opisati tu Neizlječivu Bolest koja se još naziva Dodik.  

6. Samo FUKARA svih FUKARA može izjaviti da "samo fukara od Srbina može da glasa za poništenje izbora u Srebrenici”.

"U Srebrenici su poništili srpska biračka mesta, a potvrdili bošnjačka. Znate kakva morate da budete fukara od Srbina da to uradite. To je dokaz političkog poltronstva i ništa drugo", rekao je FUKARA svih FUKARA, poznat kao i Dodik novinarima u Doboju.

7. Da je FUKARA svih FUKARA, (koja ne preza mržnjom i zlom udariti na porodice onih koji ne djeluju u skladu sa njegovom BOLESNOM VOLJOM), Teško razorenog Uma, moglo se primijetiti već u izbornoj noći 15.11.2020., kada je tukao članove svoje stranke, a dan poslije, najprljavijim, najpodlijim, najbesščasnijim, blasfemičnim, ogavnim riječima, zaprijetio građanima Banjaluke koji nisu podržali njegovog kandidata Igora Radojičića.

8. Metastaze je javno pokazao i tokom obraćanja Savjetu Bezbjednosti UN, 24.11.2020. godine.  

9. Niz je predug, a kulminirao je kada ga je Rusija teško kaznila u akciji “Gvozdena njuška”, uvlačeći ga kao ZADNJU FUKARU u igru oko ukradene Ikone iz Luganska, koju je, već tada u dobroj mjeri, Mentalno Razoreni Dodik poklonio Sergeju Lavrovu, 14.12.2020. godine, prilikom njegove posjete Istočnom Sarajevu.

10. Nakon toga, Mefisto je skroz “dreknuo” i psihički se potpuno slomio od STRAHA I PANIKE, svjestan da mu je Rusija zatvorila mogućnost odlaska na njihovu teritoriju, ukoliko bude izgubio sljedeće izbore. Ili morao ranije da se povuče; Rusija ga je kaznila, jer je potpisao ANP! 

11. Dodik nije znao šta je stid ni kada je bio koliko-toliko pri sebi, a od tada je baš mnogo vode proteklo Vrbasom, pa je neumjesno uopšte govoriti o tom osjećanju kod Nasilnog Primitivca razorenog strahovima koje je sam izazvao i čiji je on jedini uzrok.

12. Dodik je Jadnik koji se boji i uvredama pokušava sakriti taj STRAH; Ovaj put od gubitka izbora u Doboju, što bi značilo njegov kraj.

Krajnje je vrijeme da ta FUKARA SVIH FUKARA ode i prestane svojim bolesnim postupcima brukati cijeli narod; Previše je već teške zaraze proširio i zagadio prostor kojim se kreće da će, nakon što pobjegne, biti potrebne decenije za njegovu asanaciju.    

Piše: Slobodan Vasković

Izvor: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks