Goran Talić poručio Vladi Đajiću: Bitango, nemoj da gledaš u mene!


Goran Talić poručio Vladi Đajiću: Bitango, nemoj da gledaš u mene!

Nakon ironičnog Đajićevog smijeha, Talić mu je uzvratio: "Bitango, nemoj da gledaš u mene"!

- Zdravstveni sistem je propao, upozorio je nedavno prof. dr Goran Talić, direktor Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović”, na sastanku u Banjaluci gdje su pored direktora zdravstvenih ustanova u Srpskoj bili i ministar zdravlja Alen Šeranić sa pomoćnicima, kao i direktor Gonda zdravstvenog osiguranja sa saradnicima.

Ovu informaciju smo saznali od više učesnika sastanka koji je nedavno održan u Fondu zdravstvenog osiguranja u Banjaluci

Talić je u dosta oštrom tonu govorio o stanju u zdravstvu, uputivši kritike predstavnicima resornog ministarstva i Javnog fonda zdravstvenog osiguranja da su doprinijeli da se zdravstvo uništi.

Najviše je napao direktora UKC-a prof. dr Vladu Đajića, koji se, kako tvrde naši izvori, ironično smješkao, pa je Talić prstom pokazao na njega, optuživši ga da je jedan od odgovornih za propast zdravstvenog sistema.

Nakon ironičnog Đajićevog smijeha, Talić mu je uzvratio: "Bitango, nemoj da gledaš u mene, ti si uništio zdravstvo Republike Srpske. Uskoro će ti doći kraj, lično ću se potruditi da tako bude"

Nakon toga, Đajić je ustao i napustio salu...

Ovu informaciju smo provjerili kod doktora Talića, koji je u kratkom telefonskom razgovoru rekao:

"Ja liječim ljude i ne bavim se politikom".

Na naše pitanje da li bilo verbalnog okršaja sa Đajićem, Talić je rekao:

"Valjda oni koji su vam to rekli znaju šta su čuli", kazao je Talić za BN.

Foto naslovna: RAS Srbija/ATV
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter