Gorica Dodik napala Draška Stanivukovića: Ovo joj smeta, a u tvitu otkrila čega se najviše plaši SNSD (Foto/Dok.)


Gorica Dodik napala Draška Stanivukovića: Ovo joj smeta, a u tvitu otkrila čega se najviše plaši SNSD (Foto/Dok.)

– Sve što je urađeno, urađeno je na projektima, inicijativama i amandmanima odbornika i i Gradskog odbora SNSD, ukratko je prokomentarisala Gorica Dodik jednogodišnju vlast Draška Stanivukovića u Banjaluci.

Dodikova je dodala da je iznenađena izostankom reakcije odbornika SNSD na PDP-ovo i Stanivukovićevo dvodnevno glorifikovanje urađenog u prvoj godini mandata.

“Nevjerovatno da nema reakcije odbornika SNSD, ne samo zbog toga što im je Draško preuzeo zasluge za njihove aktivnosti, već zato što Draško ništa nije u čitavoj godini uradio. Štaviše, učesnik je u raznim aferama i skandalima. Kako on tako i njegov PDP”, navodi Dodikova.

Ona je naglasila da je gradonačelnik “ljenčario mjesec dana na godišnjem odmoru”, te da nijedan kapitalni projekat nije realizovao.

“Od zadnjeg seks skandala, falsifikovanja isprava za zapošljavanje, zavlačenje u isplatama naknada porodiljama i zdravstvenim radnicima (plus sve to pokušao da ospori na Ustavnom sudu Republike Srpske). Ljenčario mjesec i po dana na godišnjem odmoru, nijedan kapitalni projekat nije realizovao. Grad nikada prljaviji, čitavo proljeće i ljeto nije bio pokošen. Slagao za dovođenje privrednika i otvaranje fabrika i mnoge druge stvari”, navela je Dodikova i zaključila:

“Ispada da su med i mlijeko u zadnjih godinu dana tekli ulicama, a ne fekalije i bujice zbog neočišćenih šahtova i odvoda!”.

Izvor: banjaluka.net

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter