Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović primio delegaciju Plesnog kluba -101- Bijeljina (Foto/Video)


Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović primio delegaciju Plesnog kluba -101- Bijeljina (Foto/Video)

U utorak su delegaciju Plesnog kluba „101“ Bijeljina primili gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i ispred gradskog Odjeljenja za društvene djelatnosti Ljubiša Tanacković.

Gradonačelnik Petrović se zahvalio svim članovima Plesnog kluba „101“ što na najbolji način predstavljaju grad Bijeljinu i što su se zahvaljujući svom predanom radu okitili mnogim značajnim priznanjima i uspjesima, prije svega, širom našeg regiona i ostalih dijelova evropskog kontinenta.

Članovi Plesnog kluba „101“ Bijeljina su učesnici Ljetnje Univerzijade u Beogradu 2009. g., prestavnici Bosne i Hercegovine, dvije godine za redom 2015 i 2016. g., na eminentnoj manifestaciji „Radost Evrope“ i nosioci mnogobrojnih trofeja, medalja i diploma sa svjetskih, evropskih, balkanskih i državnih takmičenja, kao i posebnog priznanja Srebrene značke opštine Bijeljina. 

Na nedavno održanom velikom plesnom takmičenju u Pančevu, jedan od sudija, ugledni svjetski plesač i koreograf ali i prestavnik jedne od američkih fondacija za razvoj i edukaciju plesnih talenata CDI (Commercial Dance Intensive) Jose De La Cruz je Plesnom klubu „101“ Bijeljina uručio specijalne nagrade takmičenja a to su tri stipendije (školarine) za troje trenera kluba. Sredinom decembra ove godine će se to troje trenera Plesnog kluba „101“ Bijeljina otisnuti na školovanje put SAD. 

Na ovom takmičenju Plesni klub „101“ je osvojio i jedan plesni odjevni komplet italijanske sportske plesne linije Enjoy THIAM Italy Dance Clothes, koju članovi Plesnog kluba „101“ intenzivno promovišu ovih dana a što se može vidjeti i na zvaničnom sajtu ove evropske modne kuće.

Delegacija Plesnog kluba „101“ Bijeljina je gradonačelnika Petrovića upoznala sa istorijom Kluba i prestavila poslednje rezultate i uspjehe Kluba. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima i uspjesima, te obećao svaku podršku Grada u budućem radu Plesnog kluba „101“ Bijeljina. 

VIDEO:

 

VIDEO:

 

VIDEO:

 

Foto naslovna: Grad Bijeljina
Video: Plesni klub "101"/youtube.com
Izvor: Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter