Haos na proslavi: Duško Vujošević vođi -Grobara- Da li da pričam da ste uzimali pare igračima?! (Video)

Haos na proslavi: Duško Vujošević vođi -Grobara- Da li da pričam da ste uzimali pare igračima?! (Video)

Partizan je sinoć obilježio 73 godine postojanja - centralna figura proslave bio je legendarni košarkaški trener Duško Vujošević, koji je imao izlaganje tokom promocije knjige "Crno-bela ideologija" u Domu Vojske.

Podsjetio je Dule i na neke ne baš blistave trenutke iz skorije istorije KK Partizan, pa je u jednom momentu došlo do žučne rasprave s jednim od vođa navijača, Milošem Radisavljevićem Kimijem.

Njihov "duel" definitivno je obilježio crno-bijelo veče.

- Bolje da ne pričamo Dule o navijačima, majke mi moje - reternirao je Kimi Vujoševiću kad su se dotakli teme KK Partizan iz perioda najvećih turbulencija i podela među Grobarima koje su i danas aktuelne.

Dule je insistirao:

- Hajde da pričamo.

Dijalog je tom trenutku na kratko obustavljen, pošto je Kimi, na Vujoševićevo "jel' imaš još nešto da kažeš", odgovorio "imam, ali to ćemo mi nasamo, ovdje pričamo o Partizanu i lijepim momentima".

Vujošević je lako "upadao u vatru", podsjetio je Radisavljevića na neke momente koje ne služe na čast ni Partizanu, ni navijačima.

- Čekaj, jel' treba da pričam ljudima da su uzimane pare od igrača, nemoj da za**bavaš - bez dlake na jeziku odbrusio je Vujošević.

Radisavljević, koji sada predvodi jednu od tri frakcije Grobara, potvrdio je njegove riječi pred mnogobrojnim gostima.

- Uzimane su pare, cio život su uzimane pare, svi Grobari tamo što su dolazili su uzimali pare, to ništa nije sporno, to se zna, to niko ne krije. Koje su pare uzimali? Koliko? Uzimali da vade drugove iz zatvora, da plaćaju kazne...

Prebacio je Radisavljević trofejnom treneru odgovornost za raskol među Grobarima.

- Ali, mnogo je važno što si ti dao legitimitet ovima što su uzurpirali tribinu, isti su tebi zaboli nož u leđa i učestvovali u tvom tjeranju iz kluba. A mi smo ocrnjeni u  javnosti. Da tebe nije bilo oni se ne bi probili kako su se probili. Mene si lično mnogo razočarao, znaju svi priču i što se desilo, ja te branim i pjevaćemo uvijek "Dule", ali mnogo veliku stvar si uradio što si dao legimitimitet tom Vučku (jedan od vođa aktuelnog juga).

Poslušajte kompletnu raspravu Vujoševića i Radisavljevića:

VIDEO:

Izvor: Telegraf.rs