Haos! Nakon mnogobrojnih Stevandićevih prekidanja i provokacija Vukanovića - Prekid rada NS RS (Video)


Haos! Nakon mnogobrojnih Stevandićevih prekidanja i provokacija Vukanovića - Prekid rada NS RS (Video)

HAOS nakon prekida sjednice Narodne skupštine Srpske i sukoba sa Stevandićem

Nakon što mi je po drugi put u pola sata vremena oduzeo riječ, bez ikakvog razloga i povoda, juče je u Narodnoj skupštini Republike Srpske nastao haos. Stevandić je pozvao obezbjeđenje da mene i Đorđa Vučinića izbaci iz sale, nakon čega je sjednica Narodne skupštine Republike Srpske bila prekinuta.

 

Verbalni sukob je nastavljen i na hodniku, a očito da Stevandić ne može da promijeni stare navike, pokušava Narodnu skupštinu Srpske da pretvori u gulag i Goli otok, a najviše mržnje pokazuje prema poslanicima Kluba za pravdu i red koji su mu slaba tačka, jer smo slobodni i ne mogu da nas obuzdaju po njihovim aršinima.

 

Ovo je jasan put kojim se kreće Republika Srpska, u jednoumlje, diktaturu i totalitarizam, porobljenu teritoriju u kojoj će se kršiti sva ljudska prava slobodnim ljudima. Nakon prekida održali smo konferenciju za novinare na kojoj smo ukazali na cilj režima da nas ućutka, da ne govorimo istinu o zaduženju, finansijskom kolapsu, korupciji, kriminalu…

Nakon prekida Stevandić je prišao poslaniku Ognjenu Bodirogi i rekao, u prisustvu Zage Grahovac, kako mu je žao što je predsjednik Narodne skupštine pa ne može da me udari i fizički da se obračuna sa mnom.

Pogledajte snimak konferencije za novinare…

 

Prvo pa drugo oduzimanje riječi uoči incidenta i prekida sjednice..

 

Video: Nebojša Vukanović/Nebojša Vukanović/Nebojša Vukanović/Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter