Horor - Andrija Živković u bolnici - Kamenovali ga navijači

Horor - Andrija Živković u bolnici - Kamenovali ga navijači

Nezadovoljni navijači Benfike kamenovali su autobus sa svojim igračima zbog remija protiv Tondele (0:0), a najgore je prošao srpski fudbaler Andrija Živković!

Portugalski mediji javljaju da su na autobusu polomljena stakla i da se srča razletela na sve strane, pa je tom prilikom Živković povređen. Hitno je prevezen u bolnicu, a za sada nema informacija da li je sve u redu sa njim.

Navijači su bili nezadovoljni jer je Benfika ispustila prvo mesto na tabeli posle nastavka prvenstva, ali vandalski čin poput "kamenovanja" je nedopustiv zbog toga.

Ovo nije prvi skandal u Portugalu pošto su pre nekoliko godina i navijači Sportinga iskalili svoje frustracije na "svojim ljubimcima", pa je tako holandski napadač Bas Dost prošao s povredom glave. U slučaju Benfike - pored Živkovića povređen je i Julijan Vajgl.

Zanimljivo je da Živković čak nije bio ni u protokolu za meč protiv Tondele, ali je bio sa ekipom u klupskom autobusu, dok je Vajgl bio u početnoj postavi.

Za sada nije poznato da li je Andrija Živković bio meta navijača, koji su nezadovoljni njegovim partijama i spornim ugovorom, zbog kog je odigrao samo jedan meč ove sezone, ili je bio samo "kolateralna šteta" prilikom gađanja kamenjem.

Živković je stigao u Benfiku još 2016. godine kao slobodan igrač, nakon što je odbio da potpiše novi ugovor s Partizanom, a malo je reći da su crno-beli prošli katastrofalno u tom slučaju...

Partizan je morao da "plaća penale" (oko tri miliona evra), a pošto je otac Andrije Živkovića zajedno sa menadžerom osnovao investicioni fond "Žile internacional" dobio je novac od transfera u Benfiku, dok klubu iz Humske nije pripalo ništa.

Srpski fudbaler potpisao je ugovor do 2021. godine, delovalo je da je Benfika ubola premiju, ali i oni pokušavaju da se otarase tog ugovora koji im ide na štetu.

Izvor: mondo.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks