I danas govore o pravim scenama seksa? A onda je ona napustila grupu -Mobi Dik- (Video)


I danas govore o pravim scenama seksa? A onda je ona napustila grupu -Mobi Dik- (Video)

Mnoge naše popularne grupe doživele su krah, i dok je to pojedinim članovima bio potpuni promašaj, neki su nastavili i uspešnu solo karijeru. Jedan od najpopularnijih bendova devedesetih, “Mobi Dik” promenio je dve pevačice, Anu Stanić i Aleksandru Perović.

Nakon napuštanja grupe, obe su su započele solo karijeru, a frontmen grupe Srđan se zamerio bivšim pevačicama kada je jednom prilikom izjavio da je sa obe imao više od poslovnog odnosa. Poznate su i glasine da su on i Aleksandra za potrebe spota za pesmu “Ljubomoran” zaista imali seksualni odnos pred kamerama, ali te spekulacije nikada nisu potvrđene.

VIDEO:

 

Još 2006. godine jedan od najboljih vokala na našim prostorima Maja Marković napustila je grupu “Luna”. Maji je od napuštanja benda zabranjeno da peva pesme koje je snimila dok je bila član "Lune". Nakon nje u “Luni” su se izređale mnoge pevačice, a čini se da grupa nije dostigla staru slavu. Maja danas peva na prekookeanskom kruzeru.

 

VIDEO:

Novije generacije teško su podnele raspad mnogima omiljene grupe “Elitni odredi”. Relja Popović i Vlada Matović nakon razlaza su i dalje tvrdili da imaju lepo mišljenje jedan o drugom, ali je i više nego očigledno da nisu više najbolji prijatelji. Pevačke karijere su nastavili odvojeno, a i nakon raspada “Elitnih odreda” nastavili su da nižu hitove.

VIDEO:

Atraktivna ženska grupa “Models” ostvarila je ogroman uspeh devedesetih godina, ostale su upamćene po provokativnim i izazovnim nastupima, a pevačice su izgledale kao top modeli. Par godina nakon što se jedna od njihovih članica, Sandra Meljničenko, udala za ruskog milijardera, devojke su se razišle, a većina njih se do sada i udala.

VIDEO:

Pevačica Edita Aradinović nedavno je obelodanila odluku da više neće biti deo benda “Ministarke”, već da će nastupati solo, zbog čega trenutno vodi sudski spor sa osnivačima benda, Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem. Lepa pevačica imala je ugovor sa bendom do kraja godine, a nakon što je samoinicijativno rešila da ga raskine, dobila je tužbu. Ona trenutno ne nastupa i ne daje izjave za medije, dok situacija ne dobije sudski epilog.

VIDEO:

 

 

Foto naslovna: Youtube/printscreen/bracinac

Video: YouTube

Izvor: srbijadanas.com