-I mi konja za trku imamo- Republika Srpska ima svoje -nacionalno blago- kojim će vratiti i sve kredite (Video)


-I mi konja za trku imamo- Republika Srpska ima svoje -nacionalno blago- kojim će vratiti i sve kredite (Video)

Naše blago, nacionalno, na vrhuncu ludila. Vijest za rubriku vjerovali ili ne! Gostujući kod prijatelja Mate u Teleringu na svom RTRS-u još jednom je Diktator pokazao da je Pomahnitali Uzurpator potpuno izgubio razum i kontakt sa realnošću, a otišao je toliko daleko da je čak i Matu bilo neprijatno kad ga je čuo, ostao je bez teksta ali nije smogao hrabrosti da nešto kaže i prokomentariše kako bi pokušao urazumiti svog Gospodara.

„JA MISLIM DA SAM NACIONALNO BLAGO SRBA I REPUBLIKE SRPSKE! JA MISLIM TO I NISAM UMIŠLJEN!“ uskliknuo je ponosno i samouvjereno, što se može pogledati u video prilogu..

 

Ovo je najbolji primjer koliko  silan novac, moć i dugotrajna vladavina pomute razum vlastodršcima da oni potpuno izgube moć realnog rasuđivanja stvarnosti. Moćnici okruženi ulizicama, koji im za novac laskaju da su najbolji i najpametniji, u svojoj glavi stvore paralelan svijet i umisle da su polubožanstva i nezamjenjivi, da bez njih ništa ne bi moglo da opstane i funkcioniše, pa ovakve sulude izjave mogu da izađu iz njihove glave.

VIDEO (Od 20:43 do 21:00): 

 

Kad se bolje razmisli, možda on i jeste nacionalno blago Srba i Republike Srpske, sudeći na veličinu bogatstva koju je oteo od naroda, i treba ga sačuvati kad se ponovo sabere sam sa sobom kad sleti sa vlasti, kako bi se sjetio svih računa i štekova, te konfiskacijom kriminalom prigrabljene imovine vratili bar dio duga koji je napravio i ostavlja iza sebe i svoje vladavine, koja će biti ispisana crnim slovima u istoriji zbog pogubih posledica.

Šizogena izjava da sebe proglasi za nacionalno blago Srba i Republike Srpske nije pala na pamet ni Staljinu, Kim Džong Unu niti Pol Potu, što pokazuje da je prevazišao mnoge diktatore, i da bi mogao ući u udžbenike, kao školski primjer pomračenja uma odmetnutih diktatora, na vrhuncu ludila.

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter