Idemo na protest! O rezultatima izbora moraju odlučivati glasači a ne brojači: Dokazaćemo da je Jelena predsjednik


Idemo na protest! O rezultatima izbora moraju odlučivati glasači a ne brojači: Dokazaćemo da je Jelena predsjednik

- Čak i da je samo jedan glas ukraden, a ozbiljne dokaze imamo da ih je mnogo, pravdu treba istjerati na čistac. Pozivam svoje Bijeljince da se sutra pridružimo protestima u Banjaluci, da sa jednog mjesta, zajedno i snažno pošaljemo zahtjev da se dokaže istina o očiglednoj krađi izbora.

Ovo je poruka Miloša Stanišića, kandidata PDP za Parlamentarnu skupštinu BiH, koji je rekao da je previše i sumnje i dokaza, čak i uz javno priznanje predsjednika jednog biračkog odbora da je počinio krivično djelo i glasove za Jelenu Trivić dopisao drugom kandidatu.

„Jasno je kao dan da se u izbornoj noći prekrojila izborna volja naroda. Istina se mora dokazati i istrajaćemo u tome. Pozivam svoje sugrađane da nam se sutra pridruže. Organizovan je prevoz, okupljamo se u 12:30 časova kod Sabornog hrama u Bijeljini i krećemo u Banjaluku, da zajedno pozivamo na dokazivanje istine“, rekao je Stanišić.

On je uvjeren da je Jelena Trivić pobjednik izbora i da će ponovljeni proces, brojanja ili glasanja, to i dokazati.

"Ne smije da ostane na ovome. O rezultatu izbora moraju da odlučuju glasači, a ne brojači. Od ovog izbornog procesa i dokazivanja istine zavisi sudbina svih narednih izbora, a samim tim i budućnost Republike Srpske", rekao je Stanišić.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter