Vrijedna, uspješna i sposobna Gorica Dodik poručuje -dokonim- novinarima -Zatvaram Agape u Delti- (Foto)


Vrijedna, uspješna i sposobna Gorica Dodik poručuje -dokonim- novinarima -Zatvaram Agape u Delti- (Foto)

Jedini razlog zatvaranja jeste što od početka pandemije prihodi restorana u Delti ne pokrivaju troškove istog.

Gorica Dodik je u nizu objava na Twitteru objavila da 3. jula zatvara restoran "Agape" u "Delti", a kao razlog je navela previsoku mjesečnu kriju i troškove.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti: 

- Poštovani dokoni novinari, blogeri, instagram i youtube zvijezde želim da vam saopštim da se 03.07.2022. restoran Agape u Delti zatvara. Naviknuta da od svega što mi otvorimo pravite vijest dana, sedmice, pa razvučete i na koju godinu, očekujem da ćete i od ovog zatvaranja praviti spekulacije i iznositi laži i praviti senzacije kao i do sada, ne sumnjam u vašu maštovitost. Da bi vas preduhitrila i iznjela pravu istinu, pa vi kasnije naričite i petljajte, odlučila sam da prva pišem o tome. Jedini razlog zatvaranja jeste što od početka pandemije prihodi restorana u Delti ne pokrivaju troškove istog, te smo stalnim pokrivanjem manjka u jednom trenutku ugrozili poslovanje Agapea u Boski. 

Foto: Screenshot/Objava na Twitteru

Da više ne dolazimo u tu situaciju odlučili smo da izađemo iz Delte. Malu informaciju zarad lakšeg shvatanja o čemu pišem, onima koji hoće da shvate, samo je kirija na mjesečnom nivou iznosila 36000 KM, plus plate i ostali troškovi.

I ako mogu da zamolim sve koji planiraju da se bave ovom temom na dnevno političkom nivou, da mi se obratite da vam dostavim relevantne podatke prije objava, pa ako već hoćete da trošite svoje ionako na pretek slobodno vrijeme bar iznesete istinu. Znam da bi vam to bilo jako teško i mučno, ali da pokušate bar malo možda vam se svidi. Stojim vam na raspolaganju - poručila je Dodik.

Piše: A.K.
Foto naslovna: Screenshot
Izvor: avaz.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter