Iznad zakona: Bahati glavni revizor javnog sektora Jovo Radukić, suprotno zakonu, u političkoj kampanji SNSD (Foto)


Iznad zakona: Bahati glavni revizor javnog sektora Jovo Radukić, suprotno zakonu, u političkoj kampanji SNSD (Foto)

Iako zakon strogo zabranjuje revizorima javnog sektora, posebno glavnom revizoru Glavne službe za reviziju, bilo kakav politički i stranački angažman, revizor Mafije Jovo Radukić ponovo je uhvaćen na skupu vladajućeg SNSD-a u Banjaluci. Skupa sa predsjednikom Gradskog odbora SNSD-a Vladom Đajićem, revizor i pokrovitelj Mafije i organizovanog kriminala Jovo Radukić prisustvovao je proslavi pobjede SNSD-a na izborima za mjesne zajednice.

Ovo nije prvi put da Radukić učestvuje na partijskim skupovima, iako mu to zakon strogo zabranjuje, a to mu nije prvi put.  Ranije sam objavio fotografije Radukića sa Vladom Đajićem na predizbornom skupu SNSD-a u Krupi na Vrbasu, ali se pravdao da je tobože slučajno svratio iz prodavnice do mjesne zajednice u rodnom kraju.

Ponovo ću zatražiti smjenu i razrješenje Jova Radukića sa mjesta glavnog revizora na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, zbog grubih zloupotreba i kršenja zakona, te podnijeti Krivičnu prijavu Specijalnom tužilaštvu u Banjaluci, zbog više grubih zloupotreba zakona, položaja i ovlašćenja, prekrajanja revizorskih mišljenja i pokušaja davanja legitimiteta pljački države i javnog novca.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter