Jadranka Barjaktarević tvrdi da joj je Grand uništio karijeru


Jadranka Barjaktarević tvrdi da joj je Grand uništio karijeru

Pjevačica Jadranka Barjaktarević tvrdi da je već dvije godine zabranjena na televiziji Grand produkcije, te da je ne zovu u emisije niti emituju njene pjesme na svom kanalu otkako je prešla u City rekords.

Iako je do sada ćutala o svemu što joj se dešavalo tokom deset godina u matičnoj kući, u koju je kao Zvezda Granda ušla 2005. godine, ona je prvi put otvorila dušu za Telegraf i ispričala kako je sasvim slučajno saznala za zabranu.

“Ja sam samo otišla na Pink, gdje mislim da mi je bolje. Kada je moj ugovor u Grandu istekao, nisam se osjećala lijepo u svom tom sistemu koji tamo funkcioniše. Neki pjevači su nepravedno postavljeni na zadnje mjesto u Grandu. Oni pošteni su uvijek u zapećku. Za deset godina mi nisu dali prostor, loše sam se osjećala”, kaže folkerka iz Berana i dodala:

“Nisam imala nastupe, morala sam sama da ih tražim. Ni Milica Todorović nije imala prostor koji zaslužuje dok joj se nisu desile “Tri čaše”. I ona je bila šikanirana i bačena u drugi plan iako je bila pobjednica Zvezda Granda. Grand mi nikad nije dao nijedno priznanje. Ja sam emisiju Narod pita dobila poslije deset godina karijere i to samo da uđem u emisiju i izađem iz nje. Moj potez da napustim Grand i Popovića bio je jako hrabar”, kaže pjevačica i ističe da je tada uslijedio šok.

“Oni su mene zabranili preko noći. Čim je 2016. godine izašla moja reklama na Pinku, na Grandu mi je udarena zabrana. Zvanično sam saznala da sam zabranjena kada je trebalo da odem na snimanje kod Gorana Čomora u Grand koktel. Na dan snimanja pozvao me je Čomor i reko mi da mora da mi otkaže emisiju jer sam zvanično zabranjena u Grand produkciji. Ne znam čime sam to zaslužila, samo sam otišla gdje mi je bolje. Nakon toga me niko nije zvao niti sam ja njih zvala”, ispričala je vlasnica hita “Tvoja noć i moja zora”.

“Evo već dvije godine sam zabranjena na Grand televiziji. Nije mi žao, smatram da nisam pogriješila. Na početku moje karijere prihvaćena sam i pokazala sam se u pravom svijetlu. Radila sam na svim splavovima i klubovima po Beogradu. Radila sam prvih četiri-pet godina stalno, a čelnici Granda su mi to preko noći zabranili jer ostali nisu bili traženi kao ja. Naravno, ja sam njihovu odluku ispoštovala, ali voljela bih da se vratim i radim kao nekada u Beogradu. Danas su svi malo plaćeni, ja imam svoju cijenu i svoj bend, radim sve, od rođenja do krštenja. Mene vole ljudi jer ne radim prosto i jeftino. Najviše u Crnoj Gori, a i kod nas u inostranstvu. Publika je svuda ista, a meni su se vrata otvorila u Crnoj Gori zbog moje pjesme”, zaključuje Barjaktarevićeva.


Izvor: Telegraf