Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Vuk Mob: Ovo su kuće u kojima žive poznati (Video)


Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Vuk Mob: Ovo su kuće u kojima žive poznati (Video)

Pojedine poznate ličnosti vrlo vode računa o svom privatnom životu, te nam je jakoo teško da saznamo gde oni stanuju.

Oni vrlo često ne otkrivaju unutrašnjost svog doma, a kamoli i u kom delu grada žive. 

Sa druge strane, nemamo problem sa tim i vrlo često pokazuju svoje stanove, kuće i posede. 

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da spakuju kofere i da se vrati u svoj devojački stan u Beogradu, a da luksuznu vili blizu Novog Sada, u Čeneju, izdaje ljudima koji žele da se odmore. Ona je publici prikazala ovaj posed pre nekoliko godina, dok je još bio u izgradnji, međutim, sada je odlučila da neko vreme bude na relaciji Beograd-Novi Sad, dok njenu luksuznu vilu možete iznajmiti za vaše slavlje. 

Pevačica Angellina je medijima predstavila svoju porodičnu kuću na Banjici, koja izgleda kao da je iz bajke. Kuća je sa velikim dvorištem, koje podseća na vrtove iz filmova je mesto gde mlada pevačica pronalazi najviše inspiracije. U njemu takođe uživaju i njena baka, mama, tetka i sestra Gala, a ovo žensko društvo upotpunili su njihovi psi. Ona se tokom prošle godine preselila u Novi Sad, međutim zbog celokupne situacije sa korona virusom se vratila u porodični dom. 

Vuk Mob živi u velikoj kući za koju nikad nije hteo da otkrije koliko novca je uložio. U ovom domu žive on, njegova verenica Olivera, ćerkica Teona, majka i brat. Medijima je nekoliko puta otvorio vrata svoga doma, a komentari publike su veoma podeljeni kada je unutrašnjost kuće u pitanju. Mnogi je nazivaju luksuznom, ali ima i onih koji su je opisali kao kič. Svakako, reper je svoju vilu iskoristio i kako bi snimio spot za numere  GTA i TikTok Instagram, a upravo u ovim ekranizacijama možete da provirite u njegov dom. 

Koje smo još domove poznatih ličnosti spremili za vas, možete pogledati u novom izdanju IDJTUBE News-a. 

VIDEO: 

 

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter