Jelena Trivić: Da, ima granica između onih kojima je Srpska u srcu i onih koji je vole zbog miliona


Jelena Trivić: Da, ima granica između onih kojima je Srpska u srcu i onih koji je vole zbog miliona

Granica postoji između onih kojima je Srpska istinski na srcu i onih koji je vole jer iz nje izvlače milione.

- Da, granica postoji. Između onih obespravljenih, onih po bijelom svijetu raseljenih, onih koji nisu u sistemu vlasti i onih privilegovanih, koji imaju sve i koji Srpsku “vole” do poslednje marke. 

Ovo je na fejsbuk profilu objavila Jelena Trivić, potpredsjednica Narodnog fronta.

- Granica postoji između onih kojima je Srpska istinski na srcu i onih koji je vole jer iz nje izvlače milione. 
Granica postoji između onih koji znaju i duboko vjeruju da je Srpska njen narod, da je njena jedina i stvarna moć u narodu i koji znaju da je nema jedino ako nema naroda i onih koji misle da je Srpska neki njen vođa, njegova “elita” i partija, da je neće biti ako nema nekog vođe",
navodi se u objavi Jelene Trivić.

Ona dalje naglašava da granica postoji između onih koji vjeruju da se Srpska brani postulatima pravne države, borbom protiv korupcije, jakom ekonomijom i onih kojima je korupcija postala model življenja, koji pravnu državu smatraju izmišljotinom i koji znaju da im nema slobode kada bude pravne države.

"Granica postoji između onih koji politiku vide kao služenje narodu i onih koji je vide kao služenje vođi i partiji. 
Granica postoji, između onih koji su juče išli da odbrane lik i djelo vođe i onih koji razmišljaju koje posledice je po društvo ostavila višegodišnja vlast vođe i njegove “elite”",
navodi ona.

Smatra da neka nepisana granica postoji, na kraju krajeva, između, kako navodi, nas koji i dalje vjerujemo da sloboda nema cijenu, da sageti glavu pred mačem partije nije opcija, da nijedan posao, privilegija i sinekura nije vrijedna sluganstvu vođi i partiji, da je rečenica “moram zbog posla”, rečenica koja će nas uništiti i napraviti od nas narod kukavica.

"Ništa se ne mora, pogotovo ne biti topovsko meso samoproglašenog vođe", zaključila je predsjednica Narodnog fronta u objavi na fejsbuk profilu.

Foto naslovna: InfoMediaBalkan
Izvor: Facebook/rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter