Jurić na saslušanju otkrio odakle je političar pedofil

Jurić na saslušanju otkrio odakle je političar pedofil

Kako „Alo!“ saznaje, jedino što je Jurić u petak na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu otkrio jeste da političar pedofil nije iz Beograda! Iako je javnost očekivala da će se time ovaj slučaj bar donekle razrešiti, agonija se nastavila budući da je posle toga Jurić izjavio da je Tužilaštvu rekao sve o političaru koji je zlostavljao trinaestogodišnju devojčicu, a Tužilaštvo to demantovalo i saopštilo da im nije dao ime te osobe i da uopšte nemaju osnovne informacije neophodne za pokretanje pretkrivičnog postupka.

Naši izvori iz te institucije otkrili su nam da je tokom dugotrajnog razgovora Jurić zapravo samo otkrio da se radi o političaru koji nije iz Beograda i ne živi u glavnom gradu, kao i da se seksualno zlostavljanje devojčice dogodilo pre nešto više od godinu dana.

- Iako je razgovor trajao tri sata, te dve stvari su jedino što smo saznali od njega, uglavnom je ponavljao samo ono što je pričao i na televiziji. To naravno nije dovoljno i samim tim, nažalost, u ovom momentu ništa neće moći da se preduzme - naveo je naš izvor iz Tužilaštva.

Izvor: alo.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks