Kakve poruke stižu iz Doboja - Dvije Obrenove ljubavi

Kakve poruke stižu iz Doboja - Dvije Obrenove ljubavi

Na jednoj od najprometnijih ulica u Doboju do sada neviđen prizor. Dva bilborda istog čovjeka, stoje jedan naspram drugog, Petrović u SDS-u i Petrović u SNSD-u. Da li je u pitanju nagovještaj nekog novog političkog zaokreta vrijeme će pokazati?

Do sada nešto ovako javno nije viđeno na ovdašnjoj političkoj sceni.

Bivši prvi čovjek SDS-a Doboj Obren Petrović na jednoj strani zgrade, a na drugoj isti čovjek, Obren Petrović, samo sada prvi u SNSD-u u tom gradu.

Prizor iz Doboja, bilbordi s likom Petrovića, proširio se društvenim mrežama izazivajući različite komentare.

Bez obzira na to, ovo ipak oslikava stvarnost na političkoj sceni u Republici Srpskoj gdje je do izražaja došla politička nemorlanost, nedoslednost...

Neki i u ovom iščitavaju političke poruke da SDS i SNSD mogu biti "jedno" po uzoru na Doboj, gdje je Petrović svoju vojsku iz SDS preveo u SNSD.

Šta izvođači ovakvih radova poručuju široj javnosti za sada nije poznato, ali je činjenica da se to dešava dok se u SDS "bije bitka" ko će preuzeti liderstvo u toj stranci, gdje postoje dvije struje, jedna za bližu saradnju sa SNSD-om i druga koja se grčevito bori protiv toga.

Možda i poruka iz Doboja nešto simbolizuje, kada se pogledaju dva bilborda na kome stoji Petrović u SDS-u i Petrović u SNSD-u.


Izvor: BN TV