Kakve satove nose Vučić i Đukanović (Video)


Kakve satove nose Vučić i Đukanović (Video)

Dobar poznavatelj satova i jutuber Strahinja Đorić odlučio je istražiti kakve ručne satove nose predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Crne Gore Milo Đukanović.

Đorić kaže da je nakon provedenog istraživanja došao do zaključka da prvi čovjek Srbije nosi sat vrijednosti između 130 i 500 evra, dok lider Crne Gore ima kolekciju vrijednu nekoliko miliona evra.

"Vučić nosi sat njemačke proizvodnje koji nije brend renomiranog proizvođača već se radi o brendu koji proizvodi automobile. Dobio ga je od prijatelja prilikom posjete Njemačkoj u kompaniji Volkswagen", tvrdi Đorić.

VIDEO:

Vučić je naime kazao da sat ne košta više od 130 evra, dok Đorić ističe da zasigurno košta više, otprilike do 500 evra s obzirom da je sat rađen u limitiranoj seriji i da se ne može pronaći u prodaji na internetu te ima nekoliko nesvakidašnjih funkcija.

Za razliku od Vučića njegov crnogorski kolega je pravi kolekcionar i veoma vodi računa o satovima koje nosi.

"U njegovoj kolekciji su satovi vrijedni nekoliko miliona evra. U posljednje vrijeme najčešće nosi Breguet retrogradni indikator, koji se pravi u platini. Mehanizam je mehanički, na kožnom kaišu", kaže Đorić.

On ističe da se Đukanović fokusira na određene satove i tako pravi kolekciju.

"Lijepo je vidjeti da neko ne kupuje satove jer su samo skupi...", dodao je.

VIDEO:

 

Izvor: klix.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks