Krenulo je slavlje Fulama od 200 miliona, a onda je Aleksandar prišao do tragičara meča

Krenulo je slavlje Fulama od 200 miliona, a onda je Aleksandar prišao do tragičara meča

Znao je u nekoliko navrata srpski fudbaler da oduševi Ostrvo, ali o ovome će se dugo pričati. Poslednji sudijski zvižduk ove sezone u Engleskoj označio je početak velikog slavlja Fulama koji je pobedom nad Brentfordom sa 2:1 izborio plasman u Premijer ligu. I dok je većina igrača bila prezauzeta trčanjem i slavljem, naš Aleksandar Mitrović se odlučio na potpuno drugačiji potez.

Srpski napadač, koji je ušao u 92. minutu, a onda u produžetku upisao asistenciju za drugi pogodak, prišao je do David Raja, golmana Brentforda. Raja je bio potpuno slomljen jer je čitave sezone vrhunski branio, a onda u finalu primio pogodak sa 35 metara iz slobodnog udarca i to posle "žabice".

Srbin je još jednom pokazao klasu na kojoj mu zavide i engleska gospoda. Neko vreme je proveo sa Gajom, pričao o svemu i pokušao da ga uteši jer je španski golman delovao potpuno slomljeno. Pokušao je Španac da sakrije lice u rukavicama i da samo legne na travu, ali ga je Mitar podigao na noge.

Nije ovo prvi put da je Srbin uradio ovako nešto jer se svi sećaju kada je pre meča sa Birmingemom sredinom novembra skinuo svoju jaknu i obukao je dečaku ispred sebe koji se smrzavao.

Izvor: sport.blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks