Lidija Vukićević: Koleginice su me uvijek sabotirale

Lidija Vukićević: Koleginice su me uvijek sabotirale

Glumica Lidija Vukićević, priznaje da ju je ljepota koštala kroz dugogodišnju karijeru. Ona se, kako navodi, nikada nije družila sa koleginicama i ističe da su joj žene uvijek zavidjele na prijatnom fizičkom izgledu koji je zadržala do danas.

“Uvijek su žene pravile nepotreban jaz između sebe i žena koje su smatrale ljepšim od sebe. Nikada mi takve stvari nisu bile jasne i nisam ni željela da ih razumijem. Ja volim da vidim lijepo žensko, sređeno, dotjerano. I to pohvalim kao da mi je rod najrođeniji! Nisam naučena na zlobu, ali sam vremenom shvatila da nikoga ne mogu da mijenjam i da nisu sve žene kao ja i to je u redu”, iskrena je Vukićevićeva, koja ističe da je imala neprijatna iskustva sa kolegicama.

“Od koleginica sam doživjela neprijatnosti mnogo puta i zato se uopšte ne družim sa njima, niti sam se ikada družila. Podmetale su mi nogu gdje su stigle kada ni najmanje to nisam zaslužila. Jednostavno, nisam stvorena za komplikovane odnose, lažne osmijehe i trošenje vremena da se nekome dodvorim. Mir nema cijenu i nikada nisam dozvoljavala da moj mir iko uzme, a pogotovo da ga uzmem sama sebi praveći se da mi prijaju ljudi koji mi ne prijaju. I te kako biram društvo i družim se isključivo sa ljudima koji me ovakvu vole, koji su pozitivni, nasmijani, koji me ne osuđuju zbog onoga što jesam i onoga što nisam”, ispričala je Lidija za Alo.

Glumica je sama odgajala dvojicu sinova, i priznala da su obojica naslijedili neke njene loše strane.

“Budući da živimo u takvom svijetu gdje se sve okrenulo i vlada ogromno nepoštovanje prema onom lijepom, ispravnom, ljudskom, teško je vaspitati djecu. Sinovi su sada veliki, ali sa njima sam odmalena razgovarala o svemu. Moje je bilo da ih naučim da poštuju sebe i druge, da budu u tom smislu veliki i nikada ih nisam forsirala. Pa za sve ove godine ne znam da li sam tri puta otišla na njihove utakmice. U njihove odluke nikada se nisam miješala i puno mi je srce što su krenuli ispravnim putem. Pokupili su oni i neke loše strane, nekad mi čak i zasmeta kada vidim svoje mane kod nekog od njih, ali važno je da čvrsto stojimo jedni uz druge i da su se otkad pamte dostojanstveno nosili sa svim što nose karijere roditelja sa javne scene”, ispričala je Lidija koja je sinove Andreja i Davida dobila u braku sa čuvenim fudbalerom Mitrom Mrkelom.


Izvor: Alo